24
Jan

'Fur Free is Sexy' statement van Bas Kosters tijdens Amsterdam Fashion Week

 'Fur Free is Sexy' statement van Bas Kosters tijdens Amsterdam Fashion Week

Bont voor Dieren brengt in samenwerking met Bas Kosters en Fur Free Fashion een exclusief shirt uit
Speciaal voor Amsterdam Fashion Week brengen Bont voor Dieren, Fur Free Fashion en de Nederlandse ontwerper Bas Kosters een exclusief shirt uit met een bontvrije boodschap. De door Bas Kosters geïllustreerde shirts zijn in beperkte oplage gedrukt en worden aanstaande zondag gelanceerd tijdens het ‘God created Fashion’ event tijdens Amsterdam Fashion Week. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de campagnes van dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren.

De ‘Fur Free is Sexy‘ illustratie van Bas Kosters is milieuvriendelijk gedrukt op verantwoord geproduceerde shirts van 100% biologisch katoen en verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Vanaf volgende week zullen de shirts ook online verkrijgbaar zijn via www.bontvoordieren.nl

Bont voor Dieren en Fur Free Fashion zetten zich in om de Nederlandse mode-industrie bontvrij te krijgen. Amsterdam Fashion Week werkt samen met Bont voor Dieren om ontwerpers en modestudenten, middels lezingen en events, bewust te maken van het leed achter bont. Bont voor Dieren ontvangt veel steun van Nederlandse ontwerpers; zo plaatste ontwerpster Winde Rienstra al eerder informatiefolders van Bont voor Dieren over de bontindustrie in haar frontrow goodiebags.

'Fur Free is Sexy’ shirt by Bas Kosters

Bont voor Dieren - Fur Free Fashion

Lancering: Amsterdam Fashion Week Downtown

'God created Fashion’ - Hutspot Amsterdam - Van Woustraat 4

Zondag 26 januari 12.00 - 20.00

Facebook share  • 240x400 UGG Australia