23
Jan

Luxury 4 life pr presenteert GoldenOil

Luxury 4 life pr presenteert GoldenOil

Het label Goldenoil, wat gespecialiseerd is in pure, natuurlijke, innovatieve en luxueuze lifestyle producten waaronder arganolie en cactusolie, helpt door het verkopen ook de lokale gemeenschap in Marokko met een inkomen en een persoonlijke ontwikkeling.

Deze lokale gemeenschap verzamelen en verwerken Argannoten en wordt voornamelijk door vrouwen uitgevoerd. Deze Argannoten groeien aan de Arganboom (Argania spinosa) en wordt verwerkt tot Arganolie. Het label Goldenoil,opgericht in 2011, wat een eigen productie bedrijf in Marokko bezit (in de streek van Agadir) biedt lokale vrouwen werkgelegenheid.

Arganolie wordt ook wel het Marokkaanse vloeibare goud genoemd, vanwege de zeldzaamheid en het handmatige karakter van het productieproces. Arganolie wordt voor allerlei doeleinden gebruikt, zoals voor consumptie en medische doeleinden. Voorbeelden van laatstgenoemde zijn rimpels, acne, pijnlijke spieren maar ook het haar heeft veel profijt van de Arganolie. Eén van de voornaamste bestandsdelen waar Arganolie zijn werking op baseert, is het krachtige anti-oxidant vitamine E wat vrije radicalen neutraliseert die schade aan huid en haar kunnen aanrichten. Daarnaast wordt het verouderingsproces vertraagt en gaat het littekenvorming en striae tegen.

Arganolie kan terecht worden omschreven als een kostbaar wondermiddel en waardoor Goldenoil, door de verkoop van de 100% biologische en gecertificeerde Arganolie, lokale vrouwen een inkomen en toegang tot ontwikkelingsinitiatieven en educatie kan garanderen.
Met winkels, verkooppunten en groothandels in Utrecht, Den Haag en Amerika streeft Goldenoil naar een wereldwijd platform, om zo het verkoop van hoog gekwalificieerde arganolie te bewerkstelligen, met als doel een lang termijn aanpak om de lokale populatie in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia