20
Jan

Dag 2 Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam

Dag 2 Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam

Dat Amsterdam het hele jaar door een Fashion Capital is en dat mode en design moeiteloos in elkaar overgaan, bewijst Hotel The Exchange aan het Damrak. Op zondag 19 januari, dag twee van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, waren de bijzondere hotelkamers van het hotel eenmalig geopend voor het publiek.

In het hotel maken gedurende het jaar vele buitenlandse gasten kennis met het mode-DNA van Amsterdam. Gisteren konden ook inwoners van Amsterdam op een bijzondere manier ervaren hoe haar creatief talent de stad aankleedt. Suzanne Oxenaar, creatief directrice van het hotel vertelde over het unieke project, waarna de studenten van het AMFI bezoekers een persoonlijke rondleiding gaven. De fashion designers in spe voerden de regie bij het ontwerpen en het aankleedden van de kamers als catwalk modellen. ’10 Days of Downtown’ duurt nog tot en met 27 januari.

Rob Zomer, directeur FashionWeek Nederland: “Het is fantastisch om te zien welke interactie door ‘10 Days of Downtown’ ontstaat tussen consumenten en de modewereld. Een vrouw uit Tiel werd op zaterdag door de Roadshow in Utrecht verrast, waarna ze besloot op zondag de kamers van Hotel The Exchange te komen bekijken. Ik hoorde dat ze nu zelfs een kamer in het hotel heeft geboekt om op dag zes aanwezig te kunnen zijn bij onze activiteit in het Concertgebouw.”


Facebook share  • 240x400 UGG Australia