22
Jan

Dag 3 Mercedes Benz Fashion Week: Fashion bloggers in NRC Café

Dag 3 Mercedes Benz Fashion Week: Fashion bloggers in NRC Café

Op de derde dag van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam stonden gisteren niet de modeontwerpers en hun collecties, maar de bloggers en journalisten die de verhalen met het publiek delen centraal. Onder leiding van Ellen Snijder, de oprichtster van Fashionchick, kregen de bezoekers in het NRC Café daarom uitleg over de fijne kneepjes van het bloggersvak. De activiteit was een onderdeel van ’10 Days Downtown’.
Monique van Loon van Culy, Anouk Yve van Creators of Desire en Serena Verbon van Beautylab bespraken allemaal vanuit hun eigen specialisatie hoe zij iedere dag werken aan het onderhouden van een succesvol blog.

Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick: “Modejournalisten zijn heel goed in het spotten en duiden van trends. Wij werken als fashion platform ook vaak met bloggers samen omdat we merken dat onze bezoekers zich graag laten inspireren door hun outfits en looks. De bloggers maken het modeliefhebbers zo makkelijk om vanaf hun luie stoel inspiratie op te doen en de laatste trends te combineren. Net als lekkere recepten en interieurideeën wordt mode zo toegankelijk voor een grote groep.”

Ook deze editie doen er weer meer dan honderd modejournalisten, tientallen bloggers en ongeveer 90 fotografen en cameramensen op locatie verslag van wat er tussen 17 en 27 januari in de stad en op de catwalk te zien is. Zo vormen al deze mediamensen samen een onmisbaar vlak van de modediamant.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia