24
Jan

Tableau Vivant van MaryMe-JimmyPaul in Stadsschouwburg

Tableau Vivant van MaryMe-JimmyPaul in Stadsschouwburg

In de Amsterdamse Stadsschouwburg presenteerde MaryMe- JimmyPaul gisteravond een tableau vivant van eigen ontwerpen. Zo werd het publiek op de vijfde dag van ‘10 Days Downtown’ weer verrast met een minder bekende uitingsvorm van mode.

De explosieve en extravagante stijl van MaryMe-JimmyPaul paste perfect bij de setting van het theater en was mooi vormgegeven door SSBA Salon. Zo kreeg een mix van modemensen en theaterliefhebbers de kans om de ontwerpen op een andere manier te bekijken. De modellen mengden zich steeds tussen het publiek en maakten telkens nieuwe composities, als de schutters in Rembrandt’s Nachtwacht.

Later deze week, op zaterdag 25 januari, presenteert Jiksu tijdens het catwalk programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam de catwalkshow waarin MaryMe-JimmyPaul hun A/W ’14 collectie tonen. Met de keuze voor een tableau vivant in de Stadsschouwburg én een catwalk show in De Gashouder laat het modeduo zien bewust keuzes te maken voor verschillende expressievormen. Voor hen die altijd al eens een professionele show wilden bijwonen zijn nog enkele catwalkshow kaarten te bestellen via www.fashionweek.nl/community.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia