29
Jan

Miriam Reikerstorfer showt in galerie De Pieter

Miriam Reikerstorfer showt in galerie De Pieter
Foto: Martin Janssen
In galerie De Pieter, gevestigd in een voormalig postkantoor, vindt t/m 23 februari de expositie Fashion plaats. Samen met bekende modefotografen als Ron Stam en Ron Logher, toont zij haar collectie avantgardistische creaties. Op 26 januari en 15 februari is zij zelf in de galerie aanwezig om haar ontwerpen toe te lichten en een tipje van de sluier te lichten van haar inspiratie voor de komende designs.

Met haar collectie 'Enigma's of the Seaworld' geeft Miriam Reikerstorfer een hele nieuwe lading aan de European nouveau chic-stijl. Een gesoigneerde, eclectische stroming van verschillende Europese invloeden. Zelf omschrijft ze deze collectie als "floating like the tides, shades of mermaids and fishtail sparkles. The enigmas seduce you into their underwater world. Just to leave you wondering at the shore ..."

Miriam Reikerstorfer (1989) is de enige Oostenrijkse haute couture ontwerpster. Ze houdt van elegante silhouetten, geraffineerde kleuren en verrassende details. Ze woont in Nederland en heeft haar Bachelor of Design succesvol afgerond aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunst in Den Haag nadat zij het Fashion Institute doorliep in Wenen. Miriam Reikerstorfer staat bekend om haar fijne vaardigheid in handgemaakt borduurwerk. www.miriamreikerstorfer.com

Galerie De Pieter, Breestraat 46, Leiden: t/m 23 februari open van 13 tot 17 uur.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia