19
Feb

Oger en Patrick Lusink lanceren Oger Corporate Fashion Statements

Oger en Patrick Lusink lanceren Oger Corporate Fashion Statements
Patrick Lusink (l) en Oger Lusink (r). (beeld: whv@communicatie)

Oger Lusink en zijn neef Patrick Lusink gaan, na zeven jaar, opnieuw een samenwerking aan. Onder de naam Oger Corporate Fashion Statements zullen zij als familiebedrijf met gebundelde krachten de zakelijke markt voorzien van representatieve bedrijfskleding. Door middel van een joint venture van hun beide bedrijven en de synergie die daarmee ontstaat, versterken zij hun positie als toonaangevende leverancier.

Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf Oger heeft 25 jaar ervaring in exclusieve mode en zeven stores in binnen- en buitenland. Het merk is een autoriteit op het gebied van maatkleding en staat bekend om het aanbod van kwalitatief hoogwaardige dames- en herenkleding. Oger is daarnaast al jaren toonaangevend leverancier van bedrijfskleding van onder andere Holland Casino en Yarden en kleedt met trots AFC Ajax en Feyenoord.

Van 1996 tot en met 2006 was Patrick Lusink werkzaam bij zijn oom Oger, in het bedrijf dat mede werd opgericht door Patrick’s vader Martin Lusink. De laatste jaren vervulde Patrick de rol van directeur van de divisie Oger Corporate Fashion. In 2007 besloot hij zijn eigen onderneming in de bedrijfskledingbranche op te richten. Vanaf dat moment tot eind vorig jaar was hij eigenaar van het succesvolle Corporate Fashion Statements en mocht bedrijven als Bruna, Jaarbeurs Utrecht en het Stedelijk Museum Amsterdam tot zijn klantenkring rekenen.

Eind 2013 besloten Oger en Patrick Lusink de handen opnieuw ineen te slaan. Met gebundelde krachten en gedeelde expertise zullen zij een nog sterkere positie in de bedrijfskledingmarkt innemen.

Sinds 1 januari 2014 is de fusie een feit en vanaf deze maand zijn alle medewerkers van de twee voormalige bedrijven werkzaam onder de nieuwe vlag vanuit het hoofdkantoor van Oger in Purmerend. Met een professioneel team en onder leiding van Patrick Lusink, zorgt Oger Corporate Fashion Statements vanuit passie, kwaliteit en creativiteit dat bedrijven door middel van bedrijfskleding een statement maken.

Kijk op de nieuwe site om een uitgebreider beeld te krijgen van Oger Corporate Fashion Statements.

www.ogercorporatefashionstatements.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia