21
Feb

Shopplezier tijdens Maartse MoMarket

Shopplezier tijdens Maartse MoMarket

En dan is het alweer even 2014. Na een afwezigheid van twee maanden slaat de leukste mode-, kunst-, en designmarkt van Arnhem zijn kramen weer op. Zondag 2 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur is er een fonkelnieuwe MoMarket in het Modekwartier. Vintage, mode, sieraden, betaalbare kunst zijn allemaal ruim vertegenwoordigd. Naast al het shopplezier is er ook de mogelijkheid om volop genieten van een hapje of en drankje samen met vrienden en familie. MoMarket zorgt voor een sfeervolle omgeving met iedere editie muzikale invulling door een spraakmakende artiest.

MoMarket is de maandelijkse mode-, design- en kunstmarkt in het hippe en trendy Modekwartier van Arnhem. Bijzondere producten van professionele ontwerpers staan naast unieke, kleinere merken onder de zeven oude bomen van het Elly Lamakerplantsoen. MoMarket is een initiatief van ontwerpers en ondernemers uit het Modekwartier en is nadrukkelijk ook bedoeld voor ontwerpers die buiten Arnhem wonen. Naast het inspirerende aanbod van producten is de markt een plek om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken met vrienden of een lekker hapje te eten rondom het gezellige terras van Café Caspar en mode en design hotel Modez. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een van de vele ateliers en winkels die het Modekwartier rijk is. Zelfs voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Het leukste Kinderatelier van Nederland, XieXie, verzorgt bijzondere workshops.


Inspirerende producten
'We hebben stands van ontwerpers uit Arnhem, maar ook uit de rest van Nederland. Het aanbod houden we bewust heel gevarieerd: er zijn modeontwerpers, product designers en kunstenaars, maar ook bijvoorbeeld een producent van bijzondere theesoorten. Het gaat om ambachtelijk gemaakte, inspirerende producten, variërend in prijs van voordelig tot iets kostbaarder en van kinderkleding tot bijzondere kunst ', aldus Annet Veerbeek, een van de organisatoren van MoMarket.

Informatie
*Zondag 2 maart, 12.00 uur - 17.00 uur
Locatie: rond het Elly Lamakerplantsoen en de Sonsbeeksingel, Modekwartier Arnhem

MoMarket is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Velperpoort) en gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving.
Toegang gratis.

Blijf op de hoogte via: www.facebook.nl/facebook, www.momarket.nl, www.modekwartier.nl    

MoMarket Arhem

Facebook share  • 240x400 UGG Australia