21
Mar

Vans presenteert #LIVINGOFFTHEWALL

Vans presenteert #LIVINGOFFTHEWALL

Met trots kondigt Vans de tweede #LIVINGOFTHEWALL documentaire aan: Upstarts door Patrick O’Dell. Een Vans-documentaireserie die onlangs in februari startte en te zien is op Vans.com/livingoffthewall.

‘Upstarts’ vertelt de verhalen van 3 zelfstandige ondernemers die met passie en motivatie een eigen bedrijf hebben opgezet.  Bij Clare Cakes, Burger Records en Power Plant Choppers gaat het niet direct om de winst maar om datgeen te doen waar zij voor staan en in geloven. Het echte verhaal van uitzonderlijke mensen die 'Off the Wall' leven, gezien door de ogen van vier documentairemakers.
Ze hebben volledige vrijheid gekregen en mochten zelf hun invulling geven aan 'Living off the Wall' door middel van woorden, beelden en films.

#LIVINGOFFTHEWALL negeert sociale acceptatie en heeft als doel om wereldwijde culturele verschillen in beeld te brengen. Deze fascinerende reis neemt je mee naar de bloeiende punkscene in de achtertuinen van East Los Angeles, bezoekt jonge ondernemers die hun passie belangrijker vinden dan verkoopcijfers, gaat naar Rusland waar jongeren keihard moeten vechten om zichzelf te laten zien, en biedt een Mandarijnse en Kantonese inzicht in de jongerencultuur.


Doe mee met #LIVINGOFFTHEWALL -  tag jouw foto's op twitter en Instagram en misschien worden ze hier vertoondBekijk de trailer www.vans.com/livingoffthewall


Facebook share  • 240x400 UGG Australia