09
Apr

Sprookjesachtige lancering Sam&Haas in de Bijenkorf Amsterdam

Sprookjesachtige lancering Sam&Haas in de Bijenkorf Amsterdam

De Fairtrade sieradenlijn Sam&Haas van Bibi van der Velden, Katja Schuurman en Tara Elders is sinds deze week verkrijgbaar bij de Bijenkorf en dat werd vanmiddag geheel in stijl gevierd in de Bijenkorf in Amsterdam.

Een vrolijke optocht van muzikanten en kinderen met eenwielers, vlaggen en trommels door de Bijenkorf was vanmiddag het startschot voor Sam&Haas. Hoe kan het ook anders bij een juwelenlijn waarbij de ontwerpen serieus en speels tegelijk zijn, met een mondharmonica, bellenblaas en fluit die het echt doen?
Dat de speelse ontwerpen van Sam&Haas voor zowel ouder als kind zijn was te zien aan de hoeveelheid ouders en kinderen die samen de lancering in de Bijenkorf met Sam&Haas kwamen vieren. Extra leuk is dat er een heuse fotowedstrijd was, waarbij ouders zich met hun kind konden laten fotograferen; de winnaars worden het komende jaar het gezicht van Sam&Haas.  Maar niet alleen het gezicht van Sam&Haas is belangrijk, vooral het verhaal achter het merk is bijzonder.

Katja: “Sam&Haas leven in een sprookjesachtige wereld maar hebben tegelijkertijd een serieuze,  echte boodschap. Ze vinden dat het plezier van de een niet ten koste mag gaan van het geluk van de ander; iedereen moet beter worden van Sam&Haas! Daarom is alles wat Sam en Haas maken eerlijk en duurzaam. Alle sieraden zijn gemaakt van eerlijk zilver en Fairtrade goud.”

Bibi: “Als ambassadeur van het Goed Goud programma van Solidaridad heb ik zelf al meerdere malen aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is, voor zowel mens als milieu, om met duurzame materialen te werken. Met Sam&Haas proberen we hiermee een stap in de goede richting te zetten en ik vind het super dat de Bijenkorf hierin met ons samenwerkt.”

Tara: “Sam&Haas zijn oerHollands en sprookjesachtig tegelijk. Ondeugend met het hart op de goede plek. Speels omdat het mag en serieus omdat het moet! Ik ben heel trots dat we de wereld van Sam&Haas op zo’n mooie en eerlijke manier hebben kunnen vormgeven en dat de Bijenkorf daar nu ook deel van uitmaakt.


De sieraden van Sam&Haas zijn vanaf nu bij de Bijenkorf verkrijgbaar en op www.samenhaas.com. Naast sieraden zijn er ook boekjes met de avonturen van Sam&Haas.Want Sam en Haas, die hebben een goed verhaal.
 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia