06
May

AlmereMooi Beauty & Lifestyle evenement

AlmereMooi Beauty & Lifestyle evenement
Event name: AlmereMooi Beauty & Lifestyle evenement
Date: 25 mei 2014
Place: Backstage, Koetsierbaan 10
City: almere

Info: Op zondag 25 mei 2014 organiseert AlmereMooi een Beauty & Lifestyle evenement. Het eerste grote Beauty & Lifestyle evenement van AlmereMooi vind plaats in de evenementen locatie Backstage. In hartje Almere zullen verschillende onderneemsters uit Almere hun bedrijf presenteren en de bezoekers een gezellige en verzorgende dag bezorgen!

De Organisatie van het AlmerMooi evenement is in handen van Spray tan Almere, Flaz Onthaarstudio en Martess Chocolaterie. Zij hebben via facebook een hoop onderneemsters enthousiast weten te krijgen om krachten te bundelen en zo gezamenlijk iets unieks op te zetten, speciaal voor vrouwen in Almere. Door en voor de Almeerse dames, dat is de visie. Maar op deze dag zijn mannen, kinderen en ook mensen van buiten Almere van harte welkom. Door alle deelnemende bedrijven wordt er een prijs beschikbaar gesteld voor een loterij waar alle bezoekers automatisch aan mee deelnemen. Ook is er een mogelijkheid om van een heerlijke HighTea te genieten en zorgt een DJ voor een ontspannen lounge sfeer. Verder vinden er diverse demonstraties en modeshows plaats. Kortom voor ieder wat wils!

Het AlmereMooi Beauty & Lifestyle evenement is op 25 mei 2014 van 12.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Backstage, Koetsierbaan 10 te Almere.
De ticketprijs bedraagt € 5,50 en is inclusief 1 consumptie en een lotnummer voor de loterij!
Tickets zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven, deze staan vermeld op www.almeremooi.nl

Facebook share  • 240x400 UGG Australia