08
May

Eerste Aaiko Mono-Brandstore in Amsterdam geopend

Eerste Aaiko Mono-Brandstore in Amsterdam geopend

Het Nederlandse modelabel Aaiko heeft de deuren van de eerste physical store geopend met als locatie de Leidsestraat 45 in Amsterdam. Een nieuwe hotspot in de hoofdstad en een echte toevoeging aan deze druk bezochte winkelstraat. Aaiko is een creatief Nederlands label met een vrouwelijk designerstouch en de nieuwe Mono- Brandstore maakt de Aaiko beleving nog tastbaarder.

In 2005 is Aaiko begonnen met een collectie die het gat in de markt opvulde, de vraag naar kwaliteit en vrouwelijke, stoere silhouetten in een betaalbare prijsklasse werd perfect beantwoord met de collecties. Aaiko, wat staat voor sterk en geliefd is “een creatief label met een designerstouch”, aldus ontwerpster Pauline Brakenhoff. Een label waarin een wereldreis van ontdekkingen, vrouwelijkheid, comfort en details kenmerkend zijn voor de collecties. Ontwerpen met liefde en een personal touch zijn zowel in de collectie, op de webshop als in de winkel duidelijk terug te zien. Reizen in stijl en toch met comfort is ook terug te zien in het internationale karakter van de kleding en in de winkel.
                                     
De winkel ademt Aaiko, en dat is te zien in alles. Een sfeervol interieur met veel warme, authentieke details en accenten zorgen voor een knusse en persoonlijke sfeer. Paskamers zijn afgewerkt met barok spiegels en handgemaakte gordijnen met gouden ‘birds’ print en een stoere, rauwe onafgewerkte muur. Krachtige, fearless aspecten gecombineerd met vrouwelijke klasse, DE kenmerken van het merk. Op een A-locatie in de hoofdstad is deze winkel een thuisbasis voor het merk geworden.

De in de winkel te bewonderen Spring/Summer collectie is geïnspireerd op thema’s als ‘Lagune Green’, ‘Amparo Ocean’, ‘Linden Oasis’, ‘Natural elements’ en ‘Fresh Pistachio’. Dit is vertaald naar inspirerende kleding met een goede pasvorm. Deze nieuwste collectie is ook in de compleet vernieuwde webshop te verkrijgen. Een gebruiksvriendelijke website en met de snelle service echt een aanrader.

Met meer dan 200 verkooppunten in Nederland, nu een online én een offline store is Aaiko een steeds groter begrip aan het worden in de wereld van woman’s fashion.Voor meer foto's zie: http://modeagenda.nl/gallery/107/store-opening-aaiko


Aaiko Mono-Brandstore | Leidsestraat 45 | 1017 NV Amsterdam |www.aaiko.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia