29
May

Limited edition ByDanie poncho bij aankoop van Maybelline Colossal Go Extreme! mascara

Limited edition ByDanie poncho bij aankoop van Maybelline Colossal Go Extreme! mascara

Get ready for Brazil! Wat draag jij tijdens het WK om Nederland aan te moedigen? Ik normaal een veel te groot oranje voetbalshirt van mijn vader. Maar dit jaar niet meer! Vanaf 27 mei krijg je namelijk een limited edition ByDanie poncho bij aankoop van een Maybelline Colossal Go Extreme! mascara. Ik heb er al een en laat hem vandaag aan jullie zien.

ByDanieponchomaybelline2

De ByDanie poncho is hét fashionable item voor tijdens het WK. De poncho is gemaakt in de kleuren van de Nederlandse vlag en natuurlijk oranje. Op de poncho staan verschillende WK-gerelateerde teksten en tekeningen van modellen die de poncho op verschillende manieren dragen.

ByDanieponchomaybelline3

Want deze poncho is namelijk niet alleen als poncho te dragen, maar ook als jurk, sjaal, top of rokje! Draag hem thuis als poncho, op het strand als jurkje of rokje over jouw bikini of op straat als kleurrijke sjaal. Zoals ByDanie zelf zegt: “De perfecte musthave en ideaal voor fashionista’s die hun WK in stijl willen vieren.”. Dus berg jouw voetbalshirt maar weer op en mix & match deze poncho tot jouw perfecte WK-outfit.

ByDanieponchomaybelline4

Kijk op ilovemakeup.nl voor verschillende filmpjes met stijltips en make up tips. Ik heb de poncho alvast op verschillende manieren uitgeprobeerd.

ByDanieponchomaybelline5 ByDanieponchomaybelline6 ByDanieponchomaybelline7 ByDanieponchomaybelline8

De Maybelline Colossal Go Extreme! mascara met de poncho kost €20. De set is vanaf 27 mei exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Wees er snel bij, want de poncho is gelimiteerd!

Wat vind jij van deze poncho? Ga jij hem volgende week halen?


Tekst: Sarah van den IJssel
http://saarenzo.wordpress.com/ 
 

 


Facebook share  • 240x400 UGG Australia