30
May

Wat te dragen bij een zandloperfiguur?

Wat te dragen bij een zandloperfiguur?
Iedereen moet dragen wat hij of zij wil. Maar toch is het handig om te weten wat voor kleding het best bij jouw lichaamsvorm past. Heb jij een zandloperfiguur en wil je weten wat voor kleding het best bij jouw figuur past? Lees dan verder.

Wanneer heb je een zandloperfiguur?

Dames met een zandloperfiguur hebben het meeste geluk met hun figuur. Het zandloperfiguur wordt namelijk als het meest ideale figuur beschouwd. Als je een zandloperfiguur hebt, heb je duidelijke vrouwelijke vormen. Je hebt duidelijke rondingen over het hele lichaam, zoals brede heupen en bovenbenen, ronde billen, een smalle taille en grotere borsten.

sophia-loren-body
Wat is Sophia Loren toch een prachtige vrouw!

Wat te dragen bij een zandloperfiguur?

Heb je een zandloperfiguur, dan heb je mazzel. Jou staat namelijk bijna alles! Zandlopers kunnen het best hun taille extra accentueren met een tailleriem of een hoge broek. Donkere en strakke kledingen zorgen ervoor dat je slanker lijkt. Ook kleine printen zoals stipjes staan mooi. Dames met een zandloperfiguur hebben vaak grote borsten. Als jij dit ook hebt, probeer dan coltruien te vermijden. Daardoor lijken ze alleen maar nog groter en dat staat niet mooi. Langere rokken of jurken met eventueel een split aan de zijkant zorgen ervoor dat je er langer en slanker uitziet.

bodyshape_july07_hourglass(1)

Beroemde zandlopers

Beroemdheden met een zandloperfiguur zijn Beyoncé, Kate Winslet en Scarlett Johansson.

Welke lichaamsvorm heb jij? En heb jij nog tips voor dames met een zandloperfiguur?

Tekst: Sarah van den IJssel
http://saarenzo.wordpress.com/
 

Bronnen afbeeldingen: 12


Facebook share  • 240x400 UGG Australia