03
Jun

Zalando organiseert tweede editie Zalando’s Blogger Awards tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Zalando organiseert tweede editie Zalando’s Blogger Awards tijdens Mercedes-Benz FashionWeek AmsterdamZalando organiseert komende zomer voor de tweede keer Zalando’s Blogger Awards na een succesvolle eerste editie vorig jaar.  De online retailer is opnieuw op zoek naar de leukste en meest creatieve fashion bloggers van Nederland. De uitreiking van Zalando’s Blogger Awards 2014 zal op donderdag 10 juli 2014 plaatsvinden gedurende de openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam.

De Awards
Barbara Franzreb, Head of Communications & PR, legt uit waarom Zalando dit jaar opnieuw de blogger awards organiseert: “Zalando’s Blogger Awards werd vorig jaar voor het eerst in Nederland geïntroduceerd met als doel de belangrijke rol die fashion bloggers spelen in de hedendaagse modeindustrie te onderstrepen. Het was een succesvol event dat we ook dit jaar weer willen doorzetten, bloggers zijn namelijk nog steeds een invloedrijke doelgroep van Zalando’’. Tijdens Zalando’s Blogger Awards 2014 worden drie awards uitgereikt: de People’s Choice Award, de Newcomer Award en de Jury Award. Om kans te maken op de People’s Choice Award worden fashion bloggers opgeroepen om zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen. De fashion blogger met de meeste publieksstemmen zal de uiteindelijke winnaar worden. Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond, die dit jaar opnieuw het gezicht was in de voorjaarscampagne van Zalando, heeft een speciale boodschap achter gelaten. Hierin doet zij een oproep aan alle fashion  bloggers om deel te nemen aan  de People’s Choice Award.

Via http://www.zalando.nl/blogger-awards-2014-meedoen/  is Lieke’s boodschap te zien. Hier is tevens meer informatie te vinden over deelname aan Zalando’s Blogger Awards 2014. Het stemmen op je favoriete blogger is mogelijk van 2 juni t/tm 30 juni via: http://www.zalando.nl/blogger-awards-2014-stemmen/.

De winnaars van de Jury Award en Newcomer Award worden bepaald door een gerenommeerde jury, bestaande uit fashion en media specialisten uit de Nederlandse modewereld. Bij de selectie van de Jury Award winnaar wordt gelet op professionaliteit en creativiteit, maar ook de originaliteit en het bereik van de fashionblogs wordt onder de loep genomen. De Newcomer Award wordt uitgereikt aan een aanstormend talent binnen de fashionbloggers scene, die met zijn of haar blog in een tijdbestek van maximaal twee jaar veel lezers heeft weten te bereiken. De prijzen die de bloggers kunnen winnen zijn onder andere een jaar lang gratis shoppen ter waarde van € 1.200 euro bij Zalando en een feature op Zalando’s blog Fashion Memo.

Zalando Presents 10 Days Downtown
Naast de tweede editie van Zalando’s Blogger Awards, is de online retailer ook de belangrijkste sponsor van het Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam downtown programma. Zalando presents 10 Days Downtown is het publieksprogramma dat rondom Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam door iedereen tien dagen lang te bezoeken is op tien verschillende culturele locaties. Elk evenement is gerelateerd aan mode gecombineerd met een andere discipline als kunst, muziek en dans. Het programma start op vrijdag 4 Juli en loopt t/m zondag 13 juli.

‘’Het idee achter 10 Days Downtown, evenementen die voor het publiek toegankelijk zijn, past goed bij Zalando. Ook wij willen, met ons omvangrijke assortiment, mode voor iedereen bereikbaar maken. Wij zijn dan ook erg enthousiast over deze samenwerking.’’, aldus Myrna Walsarie, Country Manager Benelux.

Bezoek voor meer informatie over het programma en de Zalando activiteiten op de verschillende locaties: http://www.zalando.nl/mercedes-benz-fashion-week/Facebook share  • 240x400 UGG Australia