03
Jul

Genomineerden Zalando’s Blogger Awards 2014 bekend

Genomineerden Zalando’s Blogger Awards 2014 bekend

Online retailer Zalando organiseert op donderdag 10 juli voor de tweede keer Zalando’s Blogger Awards, na een succesvolle eerste editie vorig jaar. De openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam wordt in de Westerunie afgesloten met  de uitreiking van drie Awards. Na de stemmingsronde en eerste evaluatie door de mode jury, zijn alle genomineerden inmiddels bekend.

De Awards
Tijdens Zalando’s Blogger Awards 2014, worden er drie Awards uitgereikt: de Jury Award, de Newcomer Award en de People’s Choice Award. De winnaar van de Jury Award en de Newcomer Award worden gekozen door een mode jury. Deze jury bestaat uit Ellen Snijder; oprichtster van Fashionchick.nl, May-Britt Mobach en Liesbeth Rasker; oprichtster en fashion editor van Amayzine.com, Rob Zomer; directeur van FashionWeek Nederland en Elseline Tolhoek; fashion editor van Zalando.nl. De jury is op zoek gegaan naar de beste, meest creatieve en fashionable bloggers van Nederland. Voor de Newcomer Award geldt dat het blog in de afgelopen twee jaar moet zijn opgericht. De People’s Choice Award is een publieksprijs. Bloggers konden zichzelf opgeven en lezers stimuleren om op hen te stemmen, via een speciale pagina op zalando.nl. De blogger die uiteindelijk de meeste stemmen heeft weten te bemachtigen, wint de People’s Choice Award.

De genomineerden
De drie winnaars worden 10 juli aanstaande, tijdens Zalando’s Blogger Awards 2014, bekend gemaakt. De jury reikt samen met de host van de avond, Yara Michels van ChapterFriday.com, de prijzen uit.
 
De genomineerden, per categorie in willekeurige volgorde, zijn:

Jury Award
www.thefashionguitar.com
www.lindatol.com
www.lizzyvdligt.com
www.raspberry-rouge.com

Newcomer Award
www.evetomaszewski.com
www.we-heart-fashion.com
www.by-vh.com
www.queenofjetlags.com

People’s Choice Award
www.amaroux.nl
www.ourfavourites.nl
www.stylemyday.nl
www.lararosestyle.com

Toegang voor Zalando’s Blogger Awards is uitsluitend op uitnodiging.Facebook share  • 240x400 UGG Australia