04
Jul

Paul Frank & CosmoGIRL! present: Model4ADay Contest!

Paul Frank & CosmoGIRL! present: Model4ADay Contest!

Paul Frank en CosmoGIRL! bundelen hun krachten in de zoektocht naar een nieuw model voor Paul Frank. De winnares van de Paul Frank Model4ADay Contest zal zich voor een dag op en top model voelen tijdens een professionele fotoshoot verzorgd door het team van CosmoGIRL! Daarnaast zal de winnares gedurende één heel jaar het gezicht zijn voor Paul Frank in de Benelux. De ideale kandidaat heeft een "bubbly personality", is comfortabel voor de camera en "fun" is haar middle name!

Hoe maak je kans op deze waanzinnige prijs?
Stuur voor 14 augustus twee foto's - #nofilter - met naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en maten (lengte, kleding- en schoenmaat) o.v.v. Paul Frank naar cosmogirl@zpress.nl. Let op: vermeld je kledingmaat in cijfers en letters, bijvoorbeeld M, 38.

Ben je nog niet in het bezit van een goede set foto's? Ga dan op één van de volgende data naar een V&D filiaal bij jou in de buurt en laat je fotograferen op de Schoolcampus:

Zaterdag 12 juli: V&D Utrecht, Rijnkade 5
Zaterdag 19 juli: V&D Groningen, Grote Markt 21
Zaterdag 26 juli: V&D Leiden, Aalmarkt 22
Zaterdag 2 augustus: V&D Eindhoven, Vrijstraat 11

De geselecteerde meiden krijgen op dinsdag 19 augustus bericht van  CosmoGIRL! om op 30 augustus deel te nemen aan de officiële casting- en finaledag in de V&D in Amsterdam (Kalverstraat 203). Houd deze dag dan ook vrij in jouw agenda. De fotoshoot vindt plaats op 5 september in Amsterdam.Facebook share  • 240x400 UGG Australia