02
Jul

ANNA + NINA openen tweede winkel in Amsterdam

ANNA + NINA openen tweede winkel in Amsterdam

Een tweede winkel is nooit onderdeel geweest van een vooropgezet business plan, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: het Amsterdamse agentschap ANNA + NINA heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Kloverniersburgwal 44. De winkel is niet alleen een walhalla voor liefhebbers van kleine must-have mode- en interieuraccessoires, het biedt ook ruimte aan diverse grotere (vintage) meubelen en andere unieke stukken.

De winkel is gevestigd in een indrukwekkend pand van twee verdiepingen in hartje centrum, waarvan de benedenverdieping wordt gebruikt als kantoorruimte. Waar de winkel in de Pijp zich voornamelijk richt op sieraden, accessoires en kleinere interieurstukken leent deze locatie zich uitstekend voor de verkoop van meubilair.

Oprichtster Anna De Lanoy Meijer is blij met de nieuwe locatie: “Bij de zoektocht naar het juiste pand voor de eerste winkel keken we ook al in deze buurt, omdat we Project 1012 te gek vinden; Het opschonen van de Amsterdamse rosse buurt heeft een aantrekkingskracht op veel jonge creatievelingen. Een winkel als de onze vonden we daar nog ontbreken. Wij voelen ons daar als een vis in het water.”

Originaliteit en variatie staan hoog in het vaandel, volgens oprichtster Nina Poot: “Met de winkels en het agentschap willen we nu vooral proberen goed te blijven in wat we doen, en ondanks de groei met net zoveel liefde en aandacht voor detail door te blijven werken, zodat we niet alleen groeien in kwantiteit maar ook zeker in kwaliteit. Ambacht en liefde voor detail staan centraal en het blijft een uitdaging om deze punten op pijl te houden!”

ANNA + NINA produceren inmiddels onder hun eigen label kussens, spreien en servetten van materialen als handgeweven katoen, luxe linnen en andere fijne stoffen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de inkoop van producten - voornamelijk uit het buitenland - en wordt het assortiment bijna maandelijks vernieuwd.


Over ANNA+NINA
ANNA+NINA is een winkel, agentschap en een webshop gevestigd in Amsterdam. Het begon in 2012 met een agentschap voor modeaccessoires waarbij oprichters Anna en Nina uit alle uithoeken van de wereld onder andere de merken Jewel Rocks, Amano Trading, The Old House en sinds kort ook hun eigen label ANNA+NINA vertegenwoordigen. Nog geen jaar na de start van hun agentschap, openden ze begin februari 2013 ANNA+NINA The Store in de Amsterdamse Pijp. Naast alle eigen merken van hun agentschap verzamelen Anna en Nina een rariteitenkabinet vol wonderlijke mode- en woonaccessoires. Inmiddels heeft het agentschap ook voet aan de grond gezet in Engeland en Spanje. Sinds mei 2104 is er een tweede vestiging geopend aan de Kloveniersburgwal. Daarnaast zijn de producten online verkrijgbaar, via de webshop WWW.ANNA-NINA.NL

Facebook share  • 240x400 UGG Australia