06
Jul

MBFWA Roadshow verrast modeliefhebbers in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen

MBFWA Roadshow verrast modeliefhebbers in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen

De Mercedes-Benz FashionWeek Roadshow deed gisteren vier Nederlandse steden aan, als aftrap voor de 21e editie van de Amsterdamse modeweek. Via het Eemplein in Amersfoort, de Korenstraat in Apeldoorn en het gemeentehuis in Arnhem trok de modekaravaan naar Plein 1944 in Nijmegen.

In de pop-up catwalk show toonden 12 modellen de zomercollecties van de bekende Nederlandse ontwerpers Antoine Peters, DORHOUT MEES, Jonathan Christopher Homme, Maison the Faux, MLY, N?N BY KIM, Paul Schulten, Pauline van Dongen, Ready to Fish by ILJA, Sjaak Hullekes, Spijkers en Spijkers en TONYCOHEN.

Met de Roadshow wordt het tienjarig jubileum van de modeweek gevierd. Naast de vaste partners Mercedes-Benz, Sanoma, Vodafone en L’Oréal Professionnel, hebben ook Pierôt Coiffures en Make-Up Studio een belangrijke bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van dit evenement.

De 21ste editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam vindt plaats van 4 t/m 14 juli. Voor modeliefhebbers is een beperkt aantal kaarten beschikbaar via www.fashionweek.nl/tickets

Fotocredits: Team Peter Stigter

Facebook share  • 240x400 UGG Australia