26
Aug

Goed doen met je oude schoen!

Goed doen met je oude schoen!

Hoeveel paar schoenen ligt er in jouw kast zonder dat je ze draagt? Zijn ze versleten, zitten ze onder de modder of lopen ze toch niet lekker? Van maandag 8 september tot en met zondag 28 september kun je ze tijdens de schoeneninzamelingsactie GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN weer inleveren. Naast een opgeruimde kast ontvang je voor elk ingeleverd paar een kortingsbon van € 10,- én steun je de goede doelen dance4life en KiKa!

Hoe werkt de actie?
Verzamel al je oude dames-, heren- en kinderschoenen. Pumps, sneakers, laarzen, slippers en zelfs sloffen; alle schoenen zijn welkom, zolang het maar complete paren zijn.
Ga voor 28 september met je schoenen naar één van de 450 Intreza Shoepoints in de winkels van Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031 en Scapino. Lever ze in bij de kassa en ontvang een kortingsbon t.w.v. €10,-. Hoe meer oude schoenen je inlevert hoe meer korting je ontvangt.
De kortingsbonnen kunnen tot en met 28 september ingeleverd worden bij de deelnemende winkels én bijbehorende webshops en via Intreza.nl, bij een minimale besteding van € 40,-. Alle voorwaarden vind je op www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl

Jouw oude schoenen geven kinderen en jongeren een nieuwe kans
Per ingeleverd paar schoenen doneren Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031 en Scapino € 0,20 aan dance4life en KiKa. Beide goede doelen richten zich op een gezonde toekomst voor kinderen en jongeren. Dance4life maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken bij het wereldwijd terugdringen van de verspreiding van hiv en aids. Hard nodig, want nog steeds raken er dagelijks bijna 6000 mensen geïnfecteerd met hiv en onder meisjes en jonge vrouwen is aids zelfs doodsoorzaak nummer 1. KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat is goed, maar niet goed genoeg. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten.

Dance4life: “Wij zijn ontzettend blij dat GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN dance4life weer steunt. Met de donaties hebben wij duizenden jongeren de juiste informatie kunnen geven over seks, hiv en aids. De cijfers laten zien dat dat nog steeds hard nodig is.”

KiKa: “KiKa is ontzettend blij met deze mooie actie en steun. Door deze actie kan iedereen meehelpen aan ons doel, 95% genezing voor kinderen met kanker in 2025. Dankzij GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN kan KiKa nog meer onderzoek naar kinderkanker financieren.”

De voorjaarseditie 2014 van GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN was een groot succes met 187.074 paar ingeleverde schoenen en een donatie van € 37.414,80 voor het goede doel.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia