04
Sep

Simone van Vlerken is hèt gezicht van Paul Frank Benelux!

Simone van Vlerken  is hèt gezicht van Paul Frank Benelux!

Photo credits: Walter Vroegop

Afgelopen zaterdag streden 30 meiden om de titel Paul Frank x CosmoGIRL! Model4ADay in V&D Kalvertoren te Amsterdam.  De gelukkige winnares is de 15-jarige Simone van Vlerken uit Neunen. Simone wint een fotoshoot in CosmoGIRL en is voor één jaar het gezicht van Paul Frank Benelux. De jury, bestaande uit Marieke Hoogendijk (hoofdredacteur CosmoGIRL!), Iris Woering (Chef Mode & Beauty) en Jannienke Mulder (J&M Brands, vertegenwoordigt o.a. het merk Paul Frank), had de moeilijke taak één winnares uit de 10 finalisten te kiezen. “Het was een zeer moeilijke beslissing. Ik ben zeer onder de indruk van alle finalisten en hun natuurlijke uitstraling", aldus Marieke Hoogendijk!

Na een ochtend vol fotoshoots en motivatiegesprekken mochten de 30 meiden, geselecteerd uit honderden aanmeldingen, genieten van een zinderend optreden van het U.K. pop talent Tallia Storm. Hierna stonden de laatste 10 meiden in een finale waarna Simone zich sinds afgelopen weekend hét gezicht van Paul Frank Benelux mag noemen.


De negen overgebleven finalisten maken kans om publieksfavoriet te worden. De 9 meiden staan één week online op de website van CosmoGIRL! waar het publiek kan stemmen op hun favoriet. De publieksfavoriet wint een XL Paul Frank goodiebag met onder andere een Paul Frank koptelefoon en jaarabonnement op CosmoGIRL!.Photo credits: Walter Vroegop

Zie voor meer foto's: http://modeagenda.nl/gallery/113/paul-frank-cosmogirl-present-model4aday-contest


Facebook share  • 240x400 UGG Australia