17
Sep

Een vleugje mystiek in de derde collectie van Sheila de Vries voor Witteveen Mode

Een vleugje mystiek in de derde collectie van Sheila de Vries voor Witteveen Mode

Na het succes van de “Sheila de Vries voor Witteveen collectie” van afgelopen twee seizoenen heeft Sheila de Vries een derde collectie ontworpen voor Witteveen Mode. Deze Grande Dame van de Mode tekende ook dit najaar weer voor een schitterende designcollectie in een gelimiteerde oplage.

Aan de ontwerpen is een vleugje oosterse mystiek toegevoegd wat terug te vinden is in het dessin en enkele fluweelachtige stoffen met als belangrijkste kleuren fuchsia en donkerpaars.
De unieke samenwerking heeft voor dit najaar wederom geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie die zich kenmerkt door de vele combinatiemogelijkheden. De designerscollectie is vanaf donderdag 18 september aanstaande exclusief in de Witteveen-winkels verkrijgbaar.

Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 september bezoekt Sheila de Vries een aantal Witteveen winkels om de klanten van Witteveen de specifieke kenmerken van de designcollectie te vertellen en de klanten te adviseren bij het maken van hun kledingkeuzes.

Sheila de Vries over de samenwerking met Witteveen: “Wat Witteveen en ik gemeen hebben, is het oog voor detail, de pasvorm en de kwaliteit. Deze designcollectie is stijlvol, draagbaar en zeer betaalbaar. Maar dames, wees er snel bij, want de aantallen zijn gelimiteerd”.

De Sheila de Vries voor Witteveen collectie is vanaf 18 september 2014 verkrijgbaar in de Witteveen-winkels. Prijzen vanaf € 14,95 t/m € 149,95. Informatie over Witteveen kunt u vinden op: www.witteveen.eu.
Witteveen Mode is een zelfstandig Nederlands modebedrijf met meer dan honderd eigen winkels verspreid door het land. Witteveen richt zich op de modebewuste volwassen vrouw. De collectie wordt onder eigen Witteveen label geproduceerd en is exclusief verkrijgbaar in alle Witteveen winkels.

Sheila de Vries zit al veertig jaar in het modevak, en begon met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Nu werkt zij vanuit een coutureatelier met winkel in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. Sinds 2003 ontwerpt deze gelauwerde Grande Dame van de Mode ook voor prinses Beatrix. In de jaren tachtig kleedde zij sterren als Jane Fonda en Barbara Sinatra en leverde zij collecties aan warenhuis Saks Fifth Avenue en Neiman Marcus. Verder werkt Sheila de Vries voor de modeacademie in Istanbul, waar ze regelmatig masterclasses geeft.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia