13
Oct

The Taylor Swift Sneaky Cat Champion

The Taylor Swift Sneaky Cat Champion

Keds en Taylor Swift zetten samenwerking voort met een nieuwe limited edition sneaker: de Sneaky Cat Champion. Deze sneaker is ontworpen om het nieuwe album ‘1989’ van Taylor Swift te vieren dat op 27 oktober gelanceerd wordt. Taylor Swift ontwerpt sinds 2013 samen met Keds twee keer per jaar een eigen collectie, de Taylor Swift for Keds collectie.

De Sneaky Cat is uitgevoerd op het iconische Champion silhouet en is een volledig zwarte canvas sneaker met goudgekleurde details. Deze vind je terug in het logo op de zijkant, de vetergaatjes en op de uiteindes van de veters. Op de zijkant prijkt een nieuwsgierig katje dat over de buitenkant van iedere schoen heen gluurt. De achterkant van de sneaker wordt gesierd door Taylor Swift’s geboortedatum, 12-13-89, in goud. Finishing touch is het goudgekleurde bedeltje in de vorm van een hartje met daarin Taylor’s initialen.
Vanaf 15 oktober 2014 is de Sneaky Cat in de Benelux verkrijgbaar bij Monar in Antwerpen, Warehouse98 in Tilburg, Sooco in Enschede en online via sooco.nl en sooco.be . Verkoopadviesprijs: € 69,95

Over Keds®
In 1916 zorgde Keds® met de introductie van de Champion sneaker voor een nieuwe definitie van footwear. Het eenvoudige en chique design startte een stijlrevolutie. De harten van meisjes overal, van stijliconen tot 'girls next door', werden veroverd. Vandaag de dag is Keds® een lifestyle-merk voor mode van top tot teen, met een passie voor fantasie die een nieuwe generatie meisjes inspireert om authentiek, optimistisch en dapper te zijn. Bezoek voor meer informatie www.Keds.com. Keds® maakt deel uit van Wolverine Worldwide, een toonaangevende internationale producent van vrijetijds-, werk-, outdoor-, sport- en kinderschoenen.

Over Taylor Swift
Ze wordt geprezen door The New York Times als 'een van de belangrijkste popartiesten van het laatste decennium,' en door Rolling Stone als 'een van de weinige echte rocksterren van nu'. De 24 jaar oude Taylor Swift is zevenvoudig GRAMMY-winnares, en is de jongste winnares ooit van de Grammy Award voor Album van het Jaar. Met de release van haar album RED in 2012 is zij de enige vrouwelijke artiest in de muziekgeschiedenis (en de vierde artiest ooit) die twee keer maar liefst 1 miljoen albums verkocht in de eerste week. Ze houdt het record voor de beste digitale verkoop in één week voor een nummer van een vrouw, en voor de op één na beste verkoop in één week van iedereen, evenals het iTunes-record voor de beste albumverkoop in de eerste week. Met RED werd Taylor de eerste artiest sinds de Beatles (en de enige vrouwelijke artiest in de geschiedenis) die zes weken of langer op nummer 1 stond met drie opeenvolgende studioalbums.

Taylor heeft een album in de prestigieuze lijst van 50 beste albums aller tijden (door vrouwen) van Rolling Stone, en Time magazine heeft haar aangewezen als een van de 100 meest invloedrijke personen ter wereld. Ze is de jongste Woman of the Year die Billboard ooit heeft verkozen, en enkele van haar meer dan 100 awards in de muziekindustrie zijn Artist of the Year door American Music Awards, Entertainer of the Year door de Country Music Association en de Academy of Country Music, evenals drie European Music Awards.

Taylor, die al haar nummers zelf schrijft, heeft in haar carrière records behaald van wereldwijd 26 miljoen verkochte albums en 75 miljoen gedownloade nummers, en haar twee meest recente albums zijn twee van de slechts 18 albums in de gehele muziekgeschiedenis waarvan in de eerste week meer dan één miljoen exemplaren werden verkocht. Haar singles stonden bovenin de hitlijsten van country- en popradiostations overal ter wereld en tot op heden heeft ze op verschillende radiostations 13 nummer 1-posities behaald. Ze staat in de internationale top vijf van digitaal best verkopende artiesten en is de best digitaal verkopende artiest in countrymuziek in de muziekgeschiedenis.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia