21
Oct

Fashion Across Borders Pop-Up Store 15-11 t/m 15-01-15

Fashion Across Borders Pop-Up Store 15-11 t/m 15-01-15

Fashion Across Borders vzw (FAB), een initiatief van het Modemuseum Hasselt, FASHIONCLASH Maastricht en Designmetropole Aachen, slaat dit jaar weer de handen in elkaar met aanstormend modetalent uit de Euregio Maas-Rijn. Van 15 november 2014 tot en met 15 januari 2015 opent een bijzondere FAB Pop-Up Store in de Kapelstraat 45, Hasselt.

Quality vs. Quantity - Uniek design "made in the Euregion"
De FAB Pop-up Store biedt jong modetalent uit de Euregio Maas-Rijn een platform aan om hun authentieke producten te etaleren en te verkopen in een tijdelijke winkel. Na een Euregionale reis  met edities in o.a. Aken en Maastricht keert de FAB Pop-Up Store terug naar Hasselt. Bezoekers kunnen er genieten van originele sieraden, kledingstukken en accessoires. Exclusief én van een hoog kaliber.

Who’s with me? - Deelnemende ontwerpers
Tijdens de vorige succesvolle edities van de FAB Pop-Up Store in Aken (2013), Maastricht (2012) en Hasselt (2011) zagen we namen voorbij komen zoals Sofie Claes, Lena Berens en HUI HUI. Zij kregen door FAB de kans om hun creaties te tonen aan het grote publiek. Ook dit jaar biedt FAB sprankelende namen en veelbelovende labels aan uit de Euregio zoals onder andere Tom Van Der Borght (BE), Monique Poolmans (NL), HUI HUI (DE), Bernadette Van De Braak (NL), No More Twist (BE), Hanne De Wyngaert (BE).

The most wonderful time of the year
Je kunt de FAB pop-up store bezoeken tussen 15 november en 15 januari, de perfecte periode om deze startende modetalenten een warm hart onder de riem te steken. Waarom geen handgemaakt juweel als kerstcadeau? Of een exclusieve jurk voor Nieuwjaar?

Meet & Greet en een Stylingsessie
Nieuwsgierig naar de verhalen van de deelnemende ontwerpers? Altijd al eens willen weten wat hun drijfveren zijn of hoe een productieproces in elkaar steekt? Droom je zelf van een carrière als ontwerper? Op zaterdag 13 december van 11-13 uur organiseert FAB een Meet & Greet met de fabuleuze FAB ontwerpers onder het genot van een Euregionaal hapje en drankje. Hou de website van FAB de komende weken goed in de gaten en schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn beperkt!

Wil je liever persoonlijk stylingadvies van Linda Van Waesberge in hoogsteigen persoon? Schrijf je dan in voor onze stylingsessie op 18 december 2014. Van 11-13 uur kun je aan de hand van Linda's professioneel advies de mooiste collectiestukken bekijken die matchen met jouw lichaamstype zodat je stralend de feestdagen tegemoet gaat. Meer info over inschrijvingen kun je vinden op de website van FAB. De plaatsen zijn beperkt.

Over Fashion Across Borders
Fashion Across Borders vzw (FAB) is een samenwerking tussen Modemuseum Hasselt, Fashionclash Maastricht en Designmetropole Aachen. FAB wil de modesector binnen de Euregio Maas-Rijn versterken door actoren samen te brengen die op creatief, economisch of educatief vlak in het domein van de mode werken. FAB organiseert activiteiten rond mode die cultureel prikkelend en economisch versterkend zijn en de zichtbaarheid van mode uit de Euregio Maas-Rijn vergroten.

Met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. De Europese Commissie investeert in uw toekomst.

Informatie

Adres:
FAB Pop-Up Store
Kapelstraat 47
3500 Hasselt
België

Openingstijden:
Vanaf zaterdag 15 november 2014 t.e.m. donderdag 15 januari 2015
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Koopzondagen: zondag 14 december 2014 en zondag 21 december 2014 van 12.00 uur tot 17.00 uur


Facebook share  • 240x400 UGG Australia