24
Oct

Haagse binnenstad kleurt dit jaar Snow White

Haagse binnenstad kleurt dit jaar Snow White

De Haagse Binnenstad is vanaf 8 december een lust voor het oog tijdens het event ‘TINK amazing shop windows The Hague’. Ook deze winter toveren de ondernemers hun etalages om tot ware kunstwerken met dit jaar het thema Snow White. De feestelijke winkelramen verhogen de shopvreugde van het winkelend publiek, maar voor de ondernemers is het een serieuze zaak. Zij zetten dan ook al hun creativiteit in om de titel van mooiste etalage van de Haagse binnenstad in de wacht te slepen.

Shoppend publiek keek vorig jaar hun ogen uit in de binnenstad van Den Haag tijdens TINK amazing shop windows The Hague. Meer dan 60 ondernemers namen de uitdaging aan om de eigenaar te zijn van de mooiste etalage van Den Haag. Het resultaat mocht er zijn: van lieflijk tot stoer, van strak tot weelderig, er viel heel wat moois te bekijken achter de winkelruiten.

Ook dit jaar gaat men de strijd met elkaar aan. Het thema Snow White is dit jaar de bron van inspiratie voor de etalages die van 8 december tot en met 26 december te bezichtigen zijn. Voor de bezoeker komt er een heuse TINK-route (flyer en download via website), zodat geen etalage gemist hoeft te worden. Het publiek wordt opgeroepen om te stemmen op hun favoriete etalage, waarmee men ook kans maakt om mooie prijzen te winnen.


De etalagewedstrijd ‘TINK amazing shop windows The Hague’ maakt deel uit van de Koning Winter Weken, de feestelijke decembermaand waarin tal van leuke winkelevenementen plaatsvinden in Den Haag en omgeving (meer info: www.denhaag.com/nl/winter).

Algemene informatie
TINK amazing shop windows The Hague is een winterevenement waarbij retail en cultuur met elkaar samenwerken. Den Haag, dit jaar uitgeroepen tot Beste Binnenstad, wil zich hiermee onderscheiden als internationale winterwinkelstad. TINK beweegt en verbindt ondernemers, met als doel oogstrelende etalages, zodat de bezoeker kan genieten van een bijzonder sfeervolle en gastvrije Beste Binnenstad in de decembermaand.

Website: www.tinkthehague.com

Facebook share  • 240x400 UGG Australia