24
Oct

Masters of LXRY 2014- GROOTSTE LUXE BEURS SINDS DE CRISIS VAN 2008

Masters of LXRY 2014- GROOTSTE LUXE BEURS SINDS DE CRISIS VAN 2008

Gisteren is het officiële startsein gegeven voor Masters of LXRY 2014, de luxebeurs die van 12 t/m 15 december plaatsvindt in RAI Amsterdam en traditiegetrouw opent met de groots opgezette VIP Night op 11 december. Na twaalf voorgaande edities is Masters of LXRY 2014 qua oppervlakte weer de grootste luxebeurs sinds de crisis in 2008 begon. Voor de luxe-industrie is Masters of LXRY een belangrijke graadmeter voor waarneembare tekenen van herstel van de economie.

Tijdens een feestelijke lancering in De Bijenkorf in Amsterdam werd vanmiddag het campagnebeeld onthuld van Masters of LXRY 2014. Het beeld, met internationale uitstraling, is van de hand van topfotograaf Carli Hermès. De onthulling werd verricht door Masters of LXRY-oprichter Yves Gijrath en de verschillende geportretteerde masters, onder wie Jan des Bouvrie, meester-chef Alain Caron, modeontwerpster Ilja Visser en Carli Hermès zelf.Bijlage: campagnebeeld door Carli HermèsGrootser dan ooit
Yves Gijrath van LXRY Media Group: “Het is goed om te constateren dat de komende editie grootser is dan voorgaande edities, met 5.000 vierkante meter meer dan vorig jaar.” Ruim 300 nationale en internationale exposanten zullen acte de présence geven. Gedurende vijf dagen verwacht de organisatie 40.000 bezoekers die zowel de beurs als de hoofdstad zullen bezoeken. Tientallen nationale lanceringen en primeurs zullen getoond worden aan verzamelaars en liefhebbers van luxeproducten en -diensten. De beurs is invloedrijker geworden vanwege het grootschalige aanbod van de belangrijkste spelers uit de industrie. De nieuwste Jaguar XE en Range Rover Discovery Sport, de nieuwste TESLA en de snelste McLaren; het huis van de toekomst, 360 vierkante meter ontworpen en ingericht door Jan en Monique des Bouvrie; Gassan pakt uit met een recordstand van duizend vierkante meter, met de grootste horlogecollectie van Europa met de meest bijzondere juwelen en horloges, waaronder een speciaal voor de beurs ontworpen limited edition van de Nederlandse horlogemaker Christiaan van der Klaauw en meest complete collectie van Rolex; veel kunst, met niet eerder vertoonde fotografie van Marc Lagrange, tekeningen van Studio Job en de XXL-foto die Christian Voigt onlangs van de Erezaal met De Nachtwacht in het Rijksmuseum heeft gemaakt. En ook: taarten als kunstwerken, de mooiste golfreizen, een Swarovski-bed, een vliegtuigvleugel als vergadertafel, een mannenpak van stof met diamantfragmenten, een bubbelboot, een met de smartphone bedienbare wasmachine, betonnen luidsprekers, gouden dumbbells en de mogelijkheid om je eigen eiland in Nederland te kopen.

Masters of LXRY legt dit jaar de focus op innovatie, conceptuele pleinen en merkbeleving. Volgens Gijrath is een bezoek aan Masters of LXRY een unieke ervaring: “We hebben een compleet aanbod van toonaangevende exposanten samengesteld, die alle verzamelaars en liefhebbers van luxemerken en -producten zal inspireren. Gezien de lage rente en de moeizame ontwikkeling op aandelenbeurzen is het interessanter dan ooit om te investeren in waardevaste luxeproducten.”


Fotograaf: Goed Folk

Over Masters of LXRY
Masters of LXRY is de plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, design, gastronomie, juwelen, auto's en horloges aanwezig zijn: modeshows (o.a. Danie Bles, Tony Cohen en Addy van den Krommenacker), netwerkborrels (o.a. Jaguar Land Rover Night en Leading Ladies Lunch), exclusieve lanceringen en limited editions, chef-koks, workshops, wijnproeverijen en andere vormen van spraakmakend entertainment.

Facts & Figures
Locatie: Europacomplex, RAI Amsterdam
Data: 11 t/m 15 december 2014

Openingstijden
Donderdag 11 december        20.00 – 01.00 uur (invite only)
Vrijdag 12 december              13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 13 december           12.00 tot 22.00 uur
Zondag 14 december             11.00 tot 21.00 uur
Maandag 15 december           12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)

Meer dan 300 nationale- en internationale exposanten. Masters of LXRY verwacht 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Informatie: www.lxry.nl

Over LXRY Media Group
LXRY Media Group is de organisator van de beurs Masters of LXRY. Amsterdam staat dan vijf dagen lang in het teken van luxe met een downtown “LXRY CITY” programma. De beurs vindt dit jaar plaats van 12 t/m 15 december 2014 in Amsterdam RAI, met op 11 december de befaamde VIP Night. LXRY Media Group is tevens uitgever van LXRY Magazine. Daarnaast is LXRY TV onderdeel van LXRY Media Group. Meer informatie via www.lxry.nl
 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia