28
Oct

SISSY-Boy breidt samenwerking met NS uit en opent 6 nieuwe stationwinkels

SISSY-Boy breidt samenwerking met NS uit en opent 6 nieuwe stationwinkels

Na succes van de filialen op station Leiden Centraal en Amsterdam Zuid WTC breidt Sissy-Boy de samenwerking met NS uit. Op zes grote NS stations in Nederland wordt in de nabije toekomst een Sissy-Boy winkel geopend, waarvan er twee nog dit jaar gepland staan. Rotterdam Centraal opent op vrijdag 31 oktober zijn deuren op feestelijke wijze. Daarna wordt er begin december op station Breda een winkel geopend.

De nieuwe winkels, die respectievelijk worden geopend op Rotterdam Centraal, Breda, Den Haag Centraal (begin 2015), Amsterdam Centraal (begin 2015), Eindhoven (2016) en Utrecht Centraal (2016), vormen een doorvertaling van de nieuwe weg die het Nederlandse merk met ‘LIFE designed with Sissy-Boy’ is ingeslagen. Onlangs opende het merk volgens een nieuw winkelconcept drie grote flagship stores in Haarlem, Amsterdam en Eindhoven. Architecten duo Ina & Matt heeft nu ook een passende interieuroplossing ontwikkeld voor de kleinere oppervlaktes van de Sissy-Boy NS vestigingen.

De winkels voeren een zorgvuldig gekozen assortiment van Fashion, Homeland en Daily waarbij de focus ligt op de kleinere cadeauartikelen die gemakkelijk zijn mee te nemen. Daarnaast wordt met feestelijke producten ingespeeld op verschillende feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst.

Peter Mulder, directeur Vastgoed van NS Stations is verheugd: “De formule Sissy-Boy op onze stations wordt goed gewaardeerd door onze reizigers. Het assortiment van de formules is toegesneden op locaties waar de klanten behoefte hebben aan snelheid en gemak. Het past binnen ons totale aanbod van retail en services. Reistijd wordt daardoor meer eigen tijd!“ Beide directies zijn verheugd met de intensivering van de samenwerking en hebben geloof in een succesvolle exploitatie van deze unieke lifestyle formule.www.sissy-boy.nl


Facebook share  • 240x400 UGG Australia