26
Nov

Fashionable ‘uitstapje’ voor coole stadsauto

Fashionable ‘uitstapje’ voor coole stadsauto

De introductie van Opels nieuwe ADAM ROCKS, gaat gepaard met de aankondiging van een unieke samenwerking. Dit nieuwe, stoere model van het Duitse merk ademt fashion en daarom heeft Opel de samenwerking gezocht met online modeplatform ModeMusthaves.com. De samenwerking werd gisteravond aangekondigd in De Hallen te Amsterdam. Nog niet eerder was een auto via een private lease-aanbod verkrijgbaar via een modewebshop. Speciaal voor deze samenwerking hebben ‘style guru’ Bastiaan van Schaik, presentatrice Saar Koningsberger en ModeMusthaves founder en eigenaar Elise van Wonderen hun eigen OPEL ADAM (ROCKS) gestyled, met bijpassende ModeMusthaves kledingset.
 
Deze bijzondere uitvoeringen en bijpassende garderobes zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via ModeMusthaves.com. De klant betaalt voor de ADAM JAM Favourite van Saar en Elise slechts 285 euro per maand, all inclusive. Dus voor dat bedrag heeft de klant niet alleen een complete, hippe nieuwe auto, ook zaken als wegenbelasting, verzekering en onderhoud zijn gedekt. Geen kleine lettertjes. Alleen het tanken komt daar nog bij. De ADAM ROCKS Favourite van Bastiaan kost 319 euro per maand, uiteraard ook all in. Bij aanschaf van een Opel ADAM (ROCKS) Favourite via het fashion platform krijgt de klant er een bijpassende ModeMusthaves kledingset ter waarde van 250 euro bij.
 
Saar Koningsberger in de driver’s seat
In opdracht van Opel vroeg Panelwizard het Nederlandse publiek welke stoere vrouw zij het liefst naast zich op de driver´s seat van de Opel ADAM ROCKS zien zitten. 22,2% van de Nederlanders koos voor actrice en presentatrice Saar Koningsberger en dus vroeg Opel juist haar om haar Opel ADAM Favourite samen te stellen en een bijpassende ModeMusthaves kledingset te stylen. Geraldine Kemper en zangeres Anouk eindigden op de tweede respectievelijk derde plaats.
 
Personal Style & Luxe
De stoere newborn ADAM ROCKS, is verkrijgbaar in 19 verschillende lakkleuren en is voorzien van een Swing Top-vouwdak. Deze coole en compacte stadsauto kan naar eigen smaak gepersonaliseerd worden en kent net als de - alles behalve standaard - reguliere ADAM wel meer dan een miljoen verschillende varianten. Om het de klanten wat makkelijker te maken zijn de ADAM (ROCKS) Favourites nu in het leven geroepen. Een zeer complete ADAM of ADAM ROCKS die in de favoriete kleurcombinatie kan worden besteld. Tegen een extra scherpe prijs.
 
Opel laat met ADAM ROCKS zien dat autorijden ook fashionable kan. Met zelf te personaliseren stoelbekleding, nieuwe kleurrijke deur- en dakafwerking, een stoffen Swing Top-dak dat in slechts 5 seconden open plooit tijdens een zonnige zomerdag maar je droog houdt als het regent, antracietkleurige wielkastomranding en een verchroomd uitlaatsierstuk. Je eigen unieke ADAM ligt nu binnen handbereik.
 
The Road is your playground
De Opel ADAM ROCKS is een typisch pittige auto die van alle markten thuis is. Design en stijl, maar ook technisch vernuft. Zo is er over alles nagedacht. Een gloednieuwe turbomotor die weinig geluid maakt en nauwelijks trilt,  een nieuwe lichtgewicht handgeschakelde zesversnellingsbak en betere schokdempers en vering voor nog soepeler rijden. The road is your playground: van de geasfalteerde A2 tot en met de hobbelige stadsstraatjes in Amsterdam. Met ADAM cruise je zonder moeite van de ene hotspot naar de andere.
 
Touch this
En na stijl en techniek, is veiligheid natuurlijk geen onbelangrijke factor. De Opel ADAM ROCKS biedt je een hele serie high-tech opties die autorijden gemakkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Zo kun je beschikken over handsfree Park Assist die de auto automatisch parkeert, wat aanzienlijk minder parkeerstress oplevert. En kun je met Opels IntelliLink infotainmentsysteem onder andere handsfree telefoneren en je favoriete muziek luisteren. De ingebouwde koppeling voor smartphones werkt samen met de Opel BringGo navigatie-app, zodat ook navigatie op je scherm eenvoudig én voordelig is geregeld. That’s not all! Als je stilstaat, kun je op hetzelfde kleuren touch screen zelfs video’s en foto’s bekijken. Safety first! 

Over ModeMusthaves
Drie jaar geleden opende ModeMusthaves.com haar digitale deuren en sindsdien is het uitgegroeid tot één van de grootste mode webshops van Nederland. Het modebrein achter deze snelgroeiende webshop is Elise van Wonderen, een ambitieuze ondernemer uit Amsterdam. Elise en haar ModeMusthaves meisjes zoeken dagelijks stad en land af naar opvallende key-items voor je garderobe, de nieuwste it-bags en andere musthaves die je echt niet wil missen. 
 

Facebook share  • 240x400 UGG Australia