26
Nov

Nieuwe Pop-up Store in de Maison de Bonneterie in Den Haag

Nieuwe Pop-up Store in de Maison de Bonneterie in Den Haag

Met pijn in ons hart namen we begin dit jaar afscheid van de Maison de Bonneterie in Amsterdam en Den Haag. Met het vertrek kwamen twee prachtige panden vrij en die bleven uiteraard niet lang op de markt. In Den Haag zal volgend jaar een grote modeketen haar deuren openen, maar in de meantime, neemt het Nederlandse modemerk Aaiko met veel liefde het pand over met een Pop-up concept.

De Pop-up Store beslaat 900m2 en biedt huis aan Aaiko & friends of the brand. Je vindt er niet alleen de laatste collectie van Aaiko, maar ook van Turnover, Gaudi, Made by Mum, Silvian Heach, Geisha, Relish en Gisele. Je kan er ook terecht voor prachtige lederen jassen van Goosecraft, accessoires van het merk Fab, sieraden van Club Manhattan en cosmetica van Yentl. Alle merken hebben hun eigen corner waarin ze hun huidige collectie aanbieden.

Om een volwaardig en interessant concept neer te zetten, biedt de Pop-up Store niet alleen de laatste collecties van bovengenoemde modemerken, maar wordt het aanbod uitgebreid met een goede bak koffie van Coffee Star uit Den Haag, heerlijke wijnen van The Library uit Amsterdam en zoetigheid van Trick & Treat uit Rotterdam.

Het prachtige pand staat in het centrum van Den Haag in de Gravenstraat en is zeven dagen per week geopend. Je hebt tot half januari om een bezoekje te brengen aan dit unieke concept op deze geweldige locatie.

Openingstijden:
Maandag:       12.00 – 18.00            
Dinsdag:         10.30 – 18.00             
Woensdag:     10.30 – 18.00               
Donderdag:    10.30 – 21.00        
Vrijdag:            10.30 – 18.00
Zaterdag:        10.30 – 18.00
Zondag:          12.00 – 18.00

Locatie:
Pop Up Store Aaiko & friends
Maison de Bonneterie
Gravenstraat 2
2513 AK Den Haag
        


Facebook share  • 240x400 UGG Australia