22
Nov

NOW OPEN: 10DAYS concept store Amsterdam

NOW OPEN: 10DAYS concept store Amsterdam

Sinds haar start in 2007 is 10DAYS uitgegroeid tot een geliefd en veelzijdig lifestyle merk. Het werd dan ook hoog tijd voor een eigen winkel in onze hoofdstad! Gisteravond was het zo ver. Onder grote belangstelling is het startsein gegeven voor de 10DAYS concept store in Amsterdam, gelegen aan de bruisende Cornelis Schuytstraat.

In de 10DAYS concept store worden de 10DAYS damescollectie, de kindercollectie LITTLE10DAYS en vanaf half januari 2015 de 10DAYS mannencollectie verkocht. Naast de 10DAYS collecties worden in de concept store ook de 10DAYS FAVORITES verkocht. Het gehele assortiment sluit aan op het motto van 10DAYS:

Be unexpected or simple – never regular.

10DAYS AMSTERDAM
10DAYS is opgericht in 2007 met het idee voor dames een kleine basiscollectie in drie kleuren te ontwikkelen, met als uitgangspunt fun en comfort. Dit idee groeide al snel uit tot een volwassen merk. Zodoende is 10DAYS nu een allround lifestyle merk met nog steeds de gedachte mensen blij te maken - 10DAYS loves to make you shine!

10DAYS staat voor een hele specifieke mind set, waarbij zij zich duidelijk richt op positieve energie, spiritualiteit en sportiviteit. Comfort is hierbij essentieel. Bij 10DAYS wordt dan ook veel aandacht besteed aan de fijnste materialen en pasvormen. De zeer eigen, authentieke stijl kan het best omschreven worden als simplistisch, stoer en comfortabel, maar tegelijkertijd vrouwelijk. Deze kenmerkende no-nonsense stijl vind je terug in alle collecties en is in samenwerking met architectenbureau PuurFlow ook doorgevoerd in het design van de concept store zelf.

Vrouwen kunnen bij 10DAYS terecht voor hun hele look en lifestyle. Het is voor ons fantastisch om te zien dat inspirerende vrouwen als bijvoorbeeld Anouk Smulders en Cynthia Abma zich verbonden voelen met onze lifestyle en dus met ons merk. - Myon Veenendaal (commercieel directeur 10DAYS)


CONCEPT STORE
In de 10DAYS concept store vind je naast de volledige damescollectie en de kinderkledingcollectie LITTLE10DAYS ook de Flash collectie: dit is een aanvullende collectie voortgeborduurd op de hoofdcollectie. Door haar unieke gebruik in stoffen, materialen en kleurstellingen vormen beide collecties een samenhangend geheel en zijn alle items onderling perfect te combineren. De huidige Flash Winter collectie is echt een party collectie en heeft net die perfecte sparkle en touch voor de feestdagen.

Vanaf half januari 2015 kun je bij 10DAYS ook terecht voor de mannencollectie. De damescollectie fungeert hierbij altijd als uitgangspunt; comfort, stijl, onverwachte combinaties en speelsheid zijn de sleutelwoorden. Play around, feel at home.

Naast kleding vind je in de concept store ook de 10DAYS FAVORITES. Deze favorites bestaan uit een selectie kwalitatieve producten die volgens het 10DAYS team een aanvulling zijn op het gevoel dat ook in de 10DAYS collecties leeft. Denk hierbij aan heerlijke body care producten van KARMAMEJU, haarverzorging van N.4, parfums van THIRDMAN, Une Nuit a Bali en Histoires de Parfums, Marvis tandpasta en Savon de Marseille van Marius Fabre.

Daarnaast worden prachtige reisboeken van TASCHEN en verschillende notebooks en accessoires van TRAVELER’S notebooks in de concept store verkocht.

Bij de creatie van de collecties en de keuzes van onze favorites blijft ons persoonlijk gevoel altijd belangrijk. 10DAYS is echt een samenstelling van wat wij mooi, fijn en interessant vinden. Mede hierdoor is 10DAYS uitgegroeid tot een lifestyle merk dat staat voor positieve energie, spiritualiteit en sportiviteit. – Barbara Hilbrink (creatief directeur 10DAYS)

Highlights
• Samen met alle vrienden en fans van 10DAYS is gisteravond de eerste officiële 10DAYS concept store in Amsterdam geopend.
  
• 10DAYS is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen lifestyle merk met een dames- en kinderkledingcollectie.
  
• Vanaf half januari 2015 wordt een 10DAYS herencollectie aan het assortiment toegevoegd.
  
• Het gehele assortiment sluit aan op het motto van 10DAYS: Be unexpected or simple – never regular.

Facebook share  • 240x400 UGG Australia