04
Jul

Nationale finale op 10 juli tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Nationale finale op 10 juli tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

De bekende Nederlandse modellenwedstrijd trok meer dan duizend modellen in de dop met de castingdagen in Heerlen en Hoog Catharijne, Utrecht. De halve finale van Elite Model Look Nederland 2016 vond plaats in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol en bracht dit weekend de tien beste jongens en de tien beste meisjes voort. Deze twintig finalisten presenteren zich op zondag 10 juli tijdens de nationale finale, welke plaatsvindt op de catwalk van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Lieke van Lexmond verzorgt de presentatie van deze feestelijke finale.

Felbegeerd modellencontract en vertegenwoordiging tijdens internationale finale
De winnaars, één jongen en één meisje, ontvangen een contract bij Elite Model Management Amsterdam en vertegenwoordigen Nederland tijdens de 33ste editie van Elite World Final. Tijdens deze prestigieuze en internationale finale gaat talent van over de hele wereld de strijd met elkaar aan. De meisjes maken kans op een 3-jarig contract bij Elite Model Agency Worldwide van minimaal €150.000 en de jongens op een 3-jarig contract van minimaal €50.000. Elite World Final bracht eerder grote namen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en de Nederlandse Lara Stone voort.

Bootcamp ter voorbereiding op de finale
In aanloop naar de finale worden de finalisten klaargestoomd door het professionele team van stylisten, visagisten, fotografen en sport-, voeding- en catwalkcoaches van UNDISPUTED.COM. Ook de ouders van de finalisten worden actief betrokken bij de voorbereiding, bijvoorbeeld met voorlichting over hun ondersteunende rol in de modellencarrière van hun zoon of dochter.

De Elite Model Look jury maakt met gepaste trots en in willekeurige volgorde de volgende finalisten bekend:Meisjes:
Joyce uit Duiven
Manon uit Nieuw-Vennep
Kishana uit Delft
Floor uit Heemskerk
Jacqueline uit Zeist
Eva uit Ijsselstein
Shania uit Baarlo
Karlijn uit Geldrop
Aileen uit Eindhoven
Annabel uit Bussum

Jongens:
Jordi uit Nieuwegein
Thijmen uit Zeist
Bart uit Amsterdam
Mathijs uit Epe
Joshua uit Maastricht
Coen uit Dordrecht
Youri uit Gouda
Mickey uit Heemstede
Nino uit Muiden
Dave uit Ede

Over Elite Model Look
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 33e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld. Ieder jaar werkt Elite Model Look Nederland met een goed doel. Dit jaar slaat ze handen ineen met stichting NietBlind om aandacht te vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar blindheid en slechtziendheid. De nationale finale vindt in samenwerking met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam plaats op zondag 10 juli in de Gashouder te Amsterdam.

Over Elite World
Elite is opgericht in 1972 en is het grootste modellenbureau ter wereld. Daarnaast vertegenwoordigt zij meer dan 2000 modellen in vijf continenten. Elite Model Look was het startpunt van de carrière van topmodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen en vele andere gevestigde namen. Elite streeft ernaar om de talenten in de wereld te ontdekken door te scouten met de Elite Model Look competitie. Elite is niet alleen een modellenbureau, maar een merk met activiteiten in drie verschillende bedrijfstakken waaronder high-level modellenmanagement, de Elite Model Look competitie en world-class licensing.


Facebook share  • 240x400 UGG Australia