03
Apr

WIN: 2 x een closet make over door Wardrobe Essentials t.w.v. €225 (en nog veel meer!)

WIN: 2 x een closet make over door Wardrobe Essentials t.w.v. €225 (en nog veel meer!)

Is jouw kledingkast een chaos? Kan jij geen kledingstuk meer terugvinden in jouw kast en weet jij eigenlijk niet meer wat je allemaal hebt? Lees dan snel verder! Want in samenwerking met Wardrobe Essentials mogen wij twee keer een geweldig prijzenpakket weggeven, waaronder een closet make over t.w.v. €225!
 
De prijs
Wardrobe Essentials is het bedrijf van stylist en modeliefhebber Fanny Day. Ze vindt het belangrijk dat haar klanten niet alleen rust, orde en overzicht hebben, maar ook weer gaan genieten van momenten in hun kast. Daarom geeft zij jou de kans om deze geweldige closet make over te winnen. Met behulp van de closet make over wil ze ervoor zorgen dat je weer gaat genieten van jouw kleding en items en dat je nieuwe inspiratie krijgt om deze met elkaar te combineren. 
 
 
Na de closet make over zal styliste Ashlee van Styled by YOU! een kijkje nemen in jouw kledingkast en stijladvies geven. Ze zal laten zien hoe jij de kleding en de items die je hebt op verschillende manieren kan combineren voor verschillende gelegenheden. Daarnaast zal ze op basis van de huidige trends advies geven over eventuele aanvullingen en combinaties. Tot slot zal ze jou de opdracht geven om één kledingstuk uit te kiezen waarvan je het moeilijk vindt om te combineren.
 
Na het kiezen van dit kledingstuk ga jij ermee aan de slag. Je hebt één week de tijd om met het gekozen kledingstuk vijf compleet verschillende outfits te creëren. Aan het eind van de week komt Ashlee terug om de outfits te beoordelen. Als jij erin slaagt om de opdracht goed te volbrengen, win je ook nog eens kaarten voor de finale show van Styled by YOU!.
 
 
 
Op een rijtje: wat kan je allemaal winnen?
1. Een Closet Make - Over t.w.v. € 225,-.
2. Closet Detox.
3. Ordening.
4. Tips om een gezonde kast te behouden.
5. Styling advies van Styled by YOU! T.w.v. €80,-.
6. 1x een lesopdracht uit de fashion styling workshop.
7. Daarnaast maak je nog kans op toegangskaarten voor Fashion Event/Finale Styling fashionshow van Styled by YOU!
 
Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?
Wow wow wow, wat een geweldig prijzenpakket! Ben jij ook wel toe aan zo’n closet make over? Volg dan snel de volgende stappen:
 
1. Like  Mode Agenda  op Facebook.
2. Like Wardrobe Essentials op Facebook.
3. Like & Share dit bericht.
4. Mail een foto van jouw kast naar win@modeagenda.nl en vertel waarom JIJ de closet make over moet winnen. 
 
Neem ook snel een kijkje op de Wardrobe Essentials Blog voor handige tips, inspiratie en nieuwtjes op gebied van Lifestyle  & Mode: http://wardrobeessentialsbyfd.blogspot.nl/.
 
Voor meer informatie over Styled By YOU! surf naar http://styledbyyoustyling.wix.com/styledbyyou/dutch#!__dutch
 
 
Deze winactie is in samenwerking met Cyborg en Styled by YOU!

    


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport