25
May

Crocs op de Colour Run en Win-Actie!

Crocs op de Colour Run en Win-Actie!

Crocs™ is de samenwerking aan gegaan met The Color Run™, ook wel bekend als de vrolijkste 5 kilometer op deze planeet. Deze unieke hardlooprace staat geheel in het teken van gezondheid, plezier, individualiteit en iets terug doen voor de samenleving. Vergeet de fysieke inspanning, denk vooral aan plezier maken. Met een uitgebreide kleurrijke footwear collectie is Crocs helemaal op zijn plaats bij dit spectaculaire evenement.

Tijdens het “Color Festival” na de race, is het schoenenmerk aanwezig met haar omgebouwde Amerikaanse school bus als Crocs “Pop-Up” store, waar de nieuwste modellen beschikbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs. Naast de welbekende clog kent het merk namelijk maar liefst 300 verschillende modellen, variërend van slippers, tot flats, sneakers en laarzen. Be surprised en bezoek Crocs tijdens The Color Run. 

The Color Run kent slechts 2 regels: start in het wit en eindig in kleur. Tijdens de race zonder tijdsklok worden duizenden deelnemers elke kilometer in een nieuwe kleur gehuld. Bij de finishlijn begint het feest pas echt, met een gigantisch “Color Festival,” met nog meer kleuruitspattingen om een spectaculaire sfeer van plezier en mooie herinneringen te creëren. Hier vindt men dan ook de kleurrijke Crocs “Pop Up” store.

The Color Run Amsterdam vindt plaats op zondag 26 mei  in het Sloterpark van 13.00 tot 19.00 uur. Crocs is tevens partner van The Color Run in Zwolle op 7 juli en in Utrecht op 4 augustus.

Volg op Facebook; https://www.facebook.com/#!/CrocsBenelux?fref=ts en https://www.facebook.com/#!/CrocsEU?fref=ts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Crocs en The Color Run.


De Crocs Collectie is verkrijgbaar via www.crocs.nl, geselecteerde verkoopadressen en Crocs winkels door heel Nederland. Onlangs heeft Crocs een nieuwe winkel geopend in the “Koopgoot” Rotterdam en haar winkel in de Kalverstraat Amsterdam geheel vernieuwd. Voor meer informatie en beeldmateriaal van de Crocs’ 2013 Spring/Summer collectie bezoek onze online press portal : http://ss13presskit.crocs.eu/.

Zelf Crocs winnen? Doe dan mee met onze FB-actie en like   https://www.facebook.com/#!/CrocsBenelux?fref=ts. 


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport