27
Jun

WIN: een VIP INGLOT Make-Up Workshop!

WIN: een VIP INGLOT Make-Up Workshop!

In samenwerking met Inglot hebben wij een super leuke winactie. Wij mogen 10 lezeressen blij maken met een VIP - INGLOT Make-Up Workshop met als thema Tropical Summer! Een geweldige prijs!

Over INGLOT: Het doel van INGLOT is om producten van hoge kwaliteit te produceren tegen billijke en redelijke prijzen, met alleen de beste ingrediënten en grondstoffen afkomstig van de meest gerenommeerde leveranciers.

Het unieke Freedom System stelt klanten in staat om te experimenteren met talloze kleuren en kleuren combinaties van verschillende producten voor het gezicht, waardoor je de kans krijgt om je eigen aangepaste kleurenpalet te creëren.

En nu krijgen jullie de kans om een workshop te winnen waarbij je deze fijne producten kan uitproberen.

Over de workshop:
• Het thema is: Tropical Summer.
• Locatie: INGLOT store, van Baerlestraat 8 Amsterdam.
• Tijd en datum: 18 juli om  18.30 uur.

Naast deze workshop word je ook nog verwend met:
• Drinks & bites
• 20% korting op de gehele collectie. Zo kan je de producten waar je tijdens de workshop mee hebt gewerkt direct met korting aanschaffen.

Deelname aan de winactie
Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?

1. Like & Share foto op onze facebookpagina.
2. Like Mode Agenda & Inglot op Facebook. 
3. Schrijf je in voor de Mode Agenda nieuwsbrief.

Succes!

*Sta je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Linksboven op www.modeagenda.nl staat een knop ‘sign up’. Door op deze knop te klikken kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. LET OP: dit kan alleen via een computer. De inschrijfknop is niet zichtbaar als je de website op een tablet of smartphone bezoekt.

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport