03
Jul

WIN: 5 x 2 kaarten voor The Color Run in Zwolle

WIN: 5 x 2 kaarten voor The Color Run in Zwolle

Aankomend weekend (7 juli) vindt de tweede editie van The Color Run plaats in Zwolle. Deze 5 kilometer run voor het goede doel is één groot feestje, ook voor de niet ervaren hardlopers!
 
Elke kilometer passeer je een color station waar je wordt ondergedompeld in een nieuwe kleur. Aan het einde van de run vormt het publiek een regenboog aan kleuren.  Bij de finish gaat het pas echt los met een vrolijk color festival met veel muziek en nog meer kleurpoeder. De run wordt niet geklokt, dus je kunt de 5 kilometer geheel op eigen tempo afleggen.  Schoenenmerk Crocs is sponsor van dit kleurrijke event. Met een uitgebreide kleurrijke footwear collectie is Crocs helemaal op zijn plaats bij dit spectaculaire evenement. Tijdens het “Color Festival” na de race, is het schoenenmerk aanwezig met haar omgebouwde Amerikaanse school bus als Crocs “Pop-Up” store, waar de nieuwste modellen beschikbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs. Naast de welbekende clog kent het merk namelijk maar liefst 300 verschillende modellen, variërend van slippers, tot flats, sneakers en laarzen. Be surprised en bezoek Crocs tijdens The Color Run.
 
Zin om mee te doen?

Modeagenda mag namens Crocs 5 x 2 kaarten weggeven t.w.v. 20 euro! Bovendien ligt een volledig startpakket klaar met een color run T-Shirt,  haarband en versieringen om de run in stijl te starten.

Wat moet je doen om kans te maken op tickets?

- Like de Facebook pagina van Mode Agenda en Crocs
- Share het bericht op jouw wall
- WIN

Succes!




Facebook share



  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport