25
Jul

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

De zomer van 2013 laat een kleurrijk beeld zien op de stranden. In ieder geval als het aan Banana Moon ligt. De Banana Moon swimwear spring/summer 2013 collectie is een explosie van kleuren, prints en vrouwelijke details. Van passievol rood, fuchsia, geel, navy blauw, groen en roze tot strepen, bloemen prints, marine look, stippen; je bent een ware eye-catcher op strand.

Naast het uitgebreide kleurenpaillet en de prints, gebruikt Banana Moon ook details zoals riempjes, kralen en bohemian franjes. Centraal in de zomer ‘13 collectie staan de bikini’s; o.a verkrijgbaar in triangle tops, strapless tops en  halterneck bikinis. Afhankelijk van je figuur, is er zeker een passende bikini te vinden in deze gevarieerde collectie.

In 1984 richtte Daniel Flachaire samen met zijn vrouw Véronique en zakenpartner Bernard Donati, Banana Moon op. Door een samenwerking met de in Amerika woonachtige Franse ontwerpster - Nat Maori - werd de eerste collectie van Banana Moon geboren. Deze samenwerking zorgde voor de Californian spirit van het merk. In elke collectie vind je belangrijke waarden terug uit dit gedeelte van Amerika, waar ‘sports & vitamins’ de dagelijkse stress overwinnen en waar mode een werkelijke identiteit aan onze manier van leven geeft. De collecties van Banana Moon stralen energie en zonnigheid uit. De Banana Moon stijl is geboren!

Top model Nina Agdal is het gezicht van de Banana Moon swimwear 2013 collectie.
Love it? Get inspired and rock it!

Wij mogen 4 bikini's ( maat 38 twv 75,-)  weggeven! Doe je ook mee?


Klik op de foto om de bikini's beter te bekijken. Deelname aan de winactie
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze geweldige prijzen?

1. Like & Share foto op onze facebookpagina.
2. Like Mode Agenda & Banana Moon op Facebook. 
3. Schrijf je in voor de Mode Agenda nieuwsbrief.

Succes!
    Verkoopprijs: gemiddelde setprijs ca.€ 75,- Verkrijgbaar via o.a. de Bijenkorf. Verkoopinformatie: hosierycenter.nl


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport