04
Oct

WIN: 3X LIMITED BOX T.W.V 999,-

WIN: 3X LIMITED BOX T.W.V 999,-

Binnenkort is Nederland weer een goodiebox rijker, de Limited Box in samenwerking met Mode Agenda. Deze box is rijk gevuld met leuke mode- en lifestyle accessoires. Niet zomaar een goodiebox, maar een échte exclusieve limited box. Van elke box is er namelijk slechts één verkrijgbaar en dat maakt ons uniek!

Wat deze box anders maakt dan de reeds bestaande goodieboxen, is dat het concept gericht is op de kleinere en nog onbekende bedrijven in Nederland. De grote merken kennen we immers allemaal al, maar er zijn nog zoveel andere leuke webshops die ook de aandacht verdienen.
Elke box bestaat uit ongeveer 6 producten, die telkens weer variëren. Welke producten er zich in de Limited Box bevinden wordt steeds vooraf kenbaar gemaakt via de website, Mode Agenda en op facebook. Zo weet je altijd vooraf wat je koopt en is het altijd een koopje voor wie er het eerst bij is.
Geen abonnement, maar slechts eenmalig een bedrag voor de musthave goodiebox vol leuke mode en lifestyle producten. De waarde van de boxen zullen altijd hoger liggen dan de aanschafsprijs. Ook ben je altijd de eigenaar van een echte unieke goodiebox, want een eenmaal verkochte box zal nooit meer terugkeren. Ben je op zoek naar koopjes, hou dan de Limited Box en Mode Agenda in de gaten!

De lancering zal binnenkort gaan plaatsvinden, maar tot die tijd kun je meedoen aan de win-actie van Limited Box. Limited box en Mode Agenda bieden namelijk een win-actie aan waar mee je  maar liefst 3 boxen kunt winnen vol luxe producten, zoals een Michael Kors horloge en een Pink Gellac Nails starterkit. De totale waarde van de producten bedragen €999,-
Wil je meedoen? Meedoen kan via deze link: http://on.fb.me/15YbcgX
Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport