03
Oct

Fotogeniek talent beloond bij Van den Assem Schoenen

Fotogeniek talent beloond bij Van den Assem Schoenen

Een jaar lang gratis in een Mini rijden óf iedere maand een paar schoenen mogen uitzoeken. Menig shoeholic zou daar eens lang en hard over na moeten denken. Maar wie een beetje kan poseren, hoeft zich over die keuze wellicht het hoofd niet te breken. Klanten die in de phocabby’s (een mini fotostudio) bij de winkels van Van den Assem Schoenen een opvallende, grappige of indrukwekkende foto van zichzelf maken, maken kans op beiden. Poseertalent kan zichzelf de gehele maand oktober op de gevoelige plaat vast laten leggen om kans te maken op deze prijs.

Goede schoenen en een snelle auto, daarmee kom je altijd goed voor de dag. Van den Assem weet dat als geen ander en biedt één extreem gelukkige winnaar de kans om een jaar lang met spiksplinternieuwe schoenen uit een glanzende Mini te stappen. De manier om deze prijs te winnen is om een bezoek te brengen aan één van de deelnemende Van den Assem winkels of de Mini showroom van F. Breeman en plaats te nemen voor de phocabby, een mini fotostudio.

Like to drive
In de phocabby’s kunnen deelnemers kiezen uit foto’s van drie typen Mini’s. Als er een keuze gemaakt is, lijkt het alsof de deelnemer achter het stuur plaats heeft genomen. De foto verschijnt vervolgens op de Facebookpagina’s van Van den Assem en F. Breeman Mini. Een jury kiest uiteindelijk de gelukkige winnaar. De te winnen Mini staat de gehele maand oktober geparkeerd in de Van den Assem vestiging in Hillegersberg aan de Bergse Dorpstraat.

Het familiebedrijf Van den Assem is een eeuw geleden gestart door Lambertus van den Assem met een winkel op de Rotterdamse Kruiskade. Hij verkocht ‘schoenen in het betere genre’, van mooi materiaal en met een goede leestvorm. Dit doet Van den Assem nog steeds, al let de huidige generatie ook op het modebeeld. De winkels voeren een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van luxe merken waaronder Tod’s, Hogan, Fred de la Bretoniere, Van Bommel, Magnanni en Santoni. Het Rotterdamse familiebedrijf sinds 1910 heeft inmiddels veertien zaken, een webshop en een lange traditie. Kwaliteit en comfort gegoten in mooi schoeisel is nog steeds de kernwaarde. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door alweer de derde generatie.

Het familiebedrijf F. Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Meer dan honderd jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. Breeman is officieel dealer van een aantal gerenommeerdere automerken zoals BMW, Mini en Land Rover met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Onveranderd in al die jaren is de ambitie om een betrouwbare partner in mobiliteit te zijn. In een omgeving waar men prima zaken kan doen en de service is zoals dat van een premium merkdealer verwacht mag worden. Op dit moment wordt de vestiging aan de Van Brienenoordbrug omgebouwd tot exclusieve Mini showroom, waarmee Breeman een unieke positie verwerft door de grootste Mini dealer van de wereld te zijn.Overige informatie
Van den Assem
Datum:  Vrijdag 4 tot en met donderdag 31 oktober 2013
Locatie phocabby’s:  Van den Assem Schoenen:
Aert van Nesstraat 38,
Aert van Nesstraat 42-50,
Bergse Dorpstraat 59,
Alexandrium,
Molendijk 12-16
F. Breeman Mini, Autolettestraat 20
Website:   www.assem.nl
 

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport