05
Nov

WIN: 2 Guestlistplekken voor Snoop Dogg 20TH anniversary celebration Afterparty!

WIN: 2 Guestlistplekken voor Snoop Dogg 20TH anniversary celebration Afterparty!
Op zondag 10 november 2013 komt Snoop Dogg voor de MTV EMA Awards naar Amsterdam. Benji Entertainment zal, in samenwerking met Snoop en ter ere van het 20 jarig jubilieum van zijn debuut album Doggystyle, een grootse afterparty organiseren in de Escape Venue te Amsterdam.
Voor dit spektakel heeft Snoop Dogg hoogstpersoonlijk zijn celebrity vrienden uitgenodigd. De door Snoop bevestigde genodigden zijn o.a. Justin Timberlake, Miley Cyrus, Goodmusic, Aftermath Family, Brian Kennedy (Grammy Award winner/producer van o.a. Rihanna) Che Pope (G.O.O.D. Music en VP Def Jam) en nog vele andere celebrities.

Snoop zal "live on stage" nummers van het album Doggystyle performen en later op de avond achter de draaitafels plaatsnemen voor een exclusieve Snoopadelic dj set. Verder zijn er optredens van o.a. Adlicious en L'Giano feat Snoop dogg. L'Giano zal samen met Snoop Dogg zijn gloednieuwe video releasen op deze avond. De beste dj's zullen achter de draaitafels plaatsnemen en de avond zal gehost worden door MC ‘D Smoove’ (Recording artist, Songwriter en tevens neefje van P. Diddy).
 
Partners in deze avond zijn: IDance audio, JFK Magazine, Red Sun Amsterdam en By True Faces. 
 

Winnen? 
Like dan de facebook site's van By True Faces , Benji Entertainment en natuurlijk Mode Agenda. En wie weet party jij zondag tussen alle wereldsterren!Extra Winactie een headphoe twv 89,95 van I Dance!!
Als klap op de vuurpijl hebben wij voor de winnaar een headphone van the one and only I Dance twv 89,95. Ook kans maken op deze prijs? Like dan de Facebookpagina van IDance en win! 

Niet gewonnen? Dan kan je ook een ticket kopen.
Ga voor voorverkoop naar www.escape.nl. (https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/KHNPA4K6/language/nl.
De deuren gaan om 23:00u open. Prijs vvk EUR 19,50. More at the door... Voor tafels en VIP arrangementen kunt u contact opnemen met dhr. Anthony Vos (+31654950694) of stuur een email naarinfo@benjientertainment.com.

Presale tickits link: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start- order/rid/KHNPA4K6/language/nl
 
 


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport