25
Jan

WIN: een fles Argan Oil van het label GoldenOil t.w.v. 76,95 euro

WIN: een fles Argan Oil van het label GoldenOil t.w.v. 76,95 euro

Modellen en BN-ers zijn zeer gecharmeerd van de producten van het label Goldenoil, wat gespecialiseerd is in pure, natuurlijke, innovatieve en luxueuze lifestyle producten waaronder arganolie en cactusolie. 

Arganolie wordt ook wel het Marokkaanse vloeibare goud genoemd, vanwege de zeldzaamheid en het handmatige karakter van het productieproces. Arganolie wordt voor allerlei doeleinden gebruikt, zoals voor consumptie en medische doeleinden. Voorbeelden van laatstgenoemde zijn rimpels, acne, pijnlijke spieren maar ook het haar heeft veel profijt van de Arganolie. Eén van de voornaamste bestandsdelen waar Arganolie zijn werking op baseert, is het krachtige anti-oxidant vitamine E wat vrije radicalen neutraliseert die schade aan huid en haar kunnen aanrichten. Daarnaast wordt het verouderingsproces vertraagt en gaat het littekenvorming en striae tegen.

Arganolie kan terecht worden omschreven als een kostbaar wondermiddel en waardoor Goldenoil, door de verkoop van de 100% biologische en gecertificeerde Arganolie, lokale vrouwen een inkomen en toegang tot ontwikkelingsinitiatieven en educatie kan garanderen. Het is geschikt voor alle huidtypes, 100% biologisch, niet getest op dieren en zonder pareben. Het flesje heeft een verstuiver en daarom handig voor face & nails maar de inhoud is natuurlijk voor huid en haar dus ook voor body and hair te gebruiken

Wij mogen een fles Argan olie twv 76,95 euro weggeven!

Wat moet je doen?
Like de Facebook pagina van Golden Oil en Luxury 4 Life en deel de foto op je FB-pagina. 

Succes! Misschien ben jij straks wel in het bezit van een heerlijke fles verwennerij!

Golden Oil Win-actie - Luxury 4 Life

Meer informatie: modeagenda.nl/details/1577/luxury-4-life-pr-presenteert-goldenoil


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport