31
Jan

WIN: Guestlistplekken La Mode

WIN: Guestlistplekken La Mode
Na 4 mooie en onvergetelijke edities van La Mode met artiesten als ‘GYPTIAN’ strijkt ‘het Fashion Event van Rotterdam’ met trots neer in The VIP Room op vrijdag 7 februari 2014. Bij de 5e editie van La Mode zullen alle Fashionminded people met verschillende achtergronden, culturen en stijlen weer samenkomen.

Op vrijdag 7 februari ontvangen de eerste 250 bezoekers een welkomstdrankje en overheerlijke cupcakes van Cakes In The City (www.cakesinthecity.nl). Daarnaast zal FAAZ ITALY (www.faazitaly.com) net als de voorgaande editie zorgen voor de Fashion & Entertainment.
Met de juiste balans van House & Urban zullen dj’s Blaize, Abstract, Yung Feurich, Jay Valentine, Rockwell S en MC AKASH, The VIP Room tot hogere sferen brengen. Je beleeft een onvergetelijke avond door de perfecte combinatie van muziek, sfeer en natuurlijk fashion.

VIP arrangement:
Voor de feestliefhebbers die La Mode in nog meer luxe willen beleven, zijn er ook speciale VIP arrangementen. Als VIP krijg je een exclusieve toegang tot het feest en uiteraard een fles sterke drank naar keuze. Dit betekent geen wachtrijen en daarnaast een sfeervolle VIP tafel om samen met jouw vrienden/vriendinnen te genieten van de avond. Voor meer informatie of reserveringen kun je bellen naar 06 14406223 of mailen naar info@mode-events.nl. (Bij de voorgaande edities waren alle viptafels uitverkocht, wees er dus snel bij)

Line-up: Blaize, Abstract, Yung Feurich, Jay Valentine, Rockwell S, and MC AKASH

VIP Table Service or other information: 06 14406223 or info@mode-events.nl
Tickets & info: www.mode-events.nl
Op de avond van La Mode zal er een streng deurbeleid zijn. Bezoekers met sneakers, slippers en petten worden geweigerd.

Ook aanwezig zijn bij deze party? Dat kan! Want in samenwerking met La Mode geven wij 8 guestlistplekken weg waaronder 4 VIP-banden.

Winactie nummer 1: doe mee met de actie op facebook en win 2 gastenlijstplaatsen voor La Mode  
Via de website; stuur een mail met waarom jij 2 gastenlijst plaatsen moet winnen voor La Mode
Winactie nummer 2: doe mee met de actie op facebook en win 2 vipbanden voor La Mode  
Via de website; stuur een mail met waarom jij 2 vipbanden moet winnen voor La Mode- Gastenlijst is geldig tot 00.30 uur
- Vipbanden zijn de hele nacht geldig


Datum: 7 februari 2014
Plaats: Rotterdam, Stadhuisplein 39
Tijd: 23:00 - 05:00uFacebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport