05
Feb

WIN: Yehwang Shawl & Yehwang Sieradenset

WIN: Yehwang Shawl & Yehwang Sieradenset

Yehwang is een opkomende en trendy sieradenmerk en staat voor opvallende designs en vakmanschap. Een sieradenlabel dat niet alleen de trends volgt, maar daarnaast verschillende stijlen biedt voor iedere vrouw passend bij elke gelegenheid. De collectie bestaat onder andere uit: armbanden, kettingen, ringen, sjaals en mode accessoires. Yehwang wordt in heel Europa verkocht. De collectie kenmerkt zich door goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het merk werkt veel exclusief met winkelketens voor hun private label.

Iedere maand lanceert Yehwang nieuwe eyecatchers. In Nederland zijn de trendy sieraden niet onopgemerkt voorbijgegaan. Bladen als Beau Monde, CosmoGirl, Nouveau en Grazia hebben in hun modeproducties uitgebreid aandacht besteed aan Yehwang. Monique Smit droeg een paar oorbellen van Yehwang tijdens haar optreden bij RTL XL en ook Xelly Cabau van Kasbergen, Chimène van Oosterhout en Holland’s Next Topmodel Ovo Drenth zijn fan.
Daarnaast heeft Yehwang niet alleen belangstelling voor haar klanten maar houdt het zich ook bezig met duurzaamheid en eerlijkheid. Hiervoor is het merk aangesloten bij BSCI, een organisatie die opkomt voor de sociale omstandigheden bij fabrikanten.

In samenwerking met Yehwang & Luxury4Life mogen wij een Yehwang Shawl en Yehwang sieradenset weggeven. 
Hoe leuk is dat!

Wat moet je doen?

1. Share de foto van deze win-actie op je Facebook-pagina
2. Like de facebookpagina van Yehwang
3. Like de facebokpagina van Luxury4Life

Succes!!

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport