10
Feb

WIN: een prachtig lingeriesetje van Implicite

WIN: een prachtig lingeriesetje van Implicite
 
Lingerie, wij vrouwen zijn er dol op! Kennen jullie Implicite Lingerie? Een merk van verleiding, geraffineerd en sexy voor vrouwen die hun verlangen willen vervullen. Implicite wil dat vrouwen sexy en stijlvolle lingerie als onderdeel zien van hun dagelijkse outfit. En omdat bijna het Valentijnsdag is geven wij een prachtig roze set weg!

Bij deze collectie met verschillende thema's voel je je op en top vrouw. Begeerd, geliefd, mysterieus zijn een aantal kernwoorden die het merk Implicite beschrijven, de verschillende materialen die Implicite voor haar lingerie gebruikt voelen als een tweede huid. Vrouwlijk, fier en sexy. 

PARADIJS
Stel je voor. Een extravagante plek waar een wilde en vrije houding het gevoel van lef herstelt. Het leven is positief, harmonieus en tijdloos. Spiritualiteit roept fascinerende en idyllische beelden en intense emoties op. De frisheid van de natuur, een overvloed aan bladeren. Lichaam en geest worden nieuw leven ingeblazen als een frisse regenboog. Het seizoen is creatief en spreekt tot de verbeelding. Gewaagde technologieën zoals lasercut borduursels. Grafische contrasten door kant en details met de nadruk op tule, dé must van het seizoen. Het paradijs spreekt tot de verbeelding, is mysterieus maar bovenal Implicite!

Word jij ook al zo warm van het merk Implicite? En wil jij jouw geliefde met Valentijnsdag verrassen? Doe dan mee met onze win-actie.

Share & like de foto op onze Facebook Pagina, en wie weet jij win jij deze prachtige set!


Het te winnen verleidelijke lingeriesetje (twv 73,-) 


De bh is 75-B: 45,00 euro
Het broekje is in maat M: 28,00 euro
De kleur is roze.

Deze win-actie is mede mogelijk gemaakt door Implicite Lingerie en Maison PR. 

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport