14
Mar

WIN: 6x Stay-Up Ashley in meat S/M/L

WIN: 6x Stay-Up Ashley in meat S/M/L
In samenwerking met het Italiaanse Bodyfashion merk Oroblu® hebben wij een superleuke actie! Wij mogen namelijk 6 paar Stay-Ups Ashley  twv  €19,95 weggeven. 

Oroblu heeft een gevestigde naam als het gaat om beenmode, bodywear en lingerie en staat bekend om mode, raffinement, elegantie, kwaliteit en innovatie. De Oroblu collecties richten zich op de modieuze, elegante vrouw die veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en uitstraling en daarnaast optimale kwaliteit wenst in styling, elegantie en draagcomfort. Naast een zeer compleet basisassortiment in beenmode en bodywear presenteert Oroblu diverse malen per jaar een modische collectie die perfect aansluit aan bij de laatste internationale fashiontrends. De Oroblu collecties worden verkocht via geselecteerde speciaalzaken, gerenommeerde modehuizen en ‘s werelds meest bekende warenhuizen.

De zomercollectie van Oroblu van 2014 wordt de spreekbuis van twee belangrijke contrasterende concepten: innovatie aan een kant, die ons helpt aan meer praktische en comfortabele producten die geschikt zijn voor deze tijd; en aan de andere kant, karakteristieke en ambachtelijke producten, opnieuw uitgevonden schoonheid en kleur in exclusieve haute couture producten die zijn gemaakt in Italië.

Bloemenpatronen, kanteffecten die harmonieus zijn verweven met subtiele micro geometrische patronen. Lingerie-effecten geven een slanker effect met subtiele sensualiteit. De ‘nude’ basis met contrasterende details onthullen het geheim van de verleiding. Romantische kantsoorten en stijlvolle, elegante applicaties, pastelkleuren...ze herinneren ons aan de tijd van Audrey Hepburn in ‘Breakfast at Tiffany’s’.
Carla Dekkers, marketing manager Oroblu Benelux: “Wanneer benen in de spotlights worden gezet, is beenmode essentieel. Panty’s en Stay-Ups geven je benen een smoother look en verdoezelen oneffenheden."

Wat moet je doen? 
1. Like de Facebook-pagina van Oroblu
2. Like & deel de winactie-foto op jouw persoonlijke Facebookpagina.
3. Laat in een comment waarom jij de stay-ups wilt winnen en in welke maat. 

Niet gewonnen en zelf een paar prachtige stay ups kopen?  Dat kan natuurlijk. Oroblu is verkrijgbaar via de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann en diverse beenmode- en lingeriespeciaalzaken.

Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport