28
Mar

WIN: Guestlistplekken La Mode

WIN: Guestlistplekken La Mode

Vrijdag 4 april bestaat La Mode 1 jaar en dat moet uiteraard groots gevierd worden!

Na alleen maar mooie en onvergetelijke edities van La Mode strijkt ‘het Fashion Event van Rotterdam’ weer met trots neer in The VIP Room Rotterdam. Bij het 1 jarig bestaan van La Mode zullen alle Fashionminded people met verschillende achtergronden, culturen en stijlen weer samenkomen.

De eerste 250 bezoekers ontvangen een welkomstdrankje en overheerlijke cupcakes van Cakes In The City (www.cakesinthecity.nl). Daarnaast zal FAAZ ITALY (www.faazitaly.com) net als de voorgaande edities zorgen voor de Fashion & Entertainment.

Om het 1 jarig bestaan van La Mode te vieren is er een HEADLINER uitgenodigd: DJ IRWAN. Daarnaast zal La Mode Resident Blaize B2B draaien met Toni Rodrigues. Zij worden weer bijgestaan door Ray Escobar, Cincity, Soulroots en MC AKASH. Je beleeft een onvergetelijke avond door de perfecte combinatie van muziek, sfeer en natuurlijk fashion.

VIP arrangement:
Voor de feestliefhebbers die La Mode in nog meer luxe willen beleven, zijn er ook speciale VIP arrangementen. Als VIP krijg je een exclusieve toegang tot het feest en uiteraard een fles sterke drank naar keuze. Dit betekent geen wachtrijen en daarnaast een sfeervolle VIP tafel om samen met jouw vrienden/vriendinnen te genieten van de avond. Voor meer informatie of reserveringen kun je bellen naar 06 14406223 of mailen naar info@mode-events.nl. (Bij de voorgaande edities waren alle viptafels uitverkocht, wees er dus snel bij)

Date: Friday the 4th of April 2014
Venue: The VIP Room
Address: Stadhuisplein 39, Rotterdam
Time: 23:00 - 05:00
Line-up: DJ Irwan, Blaize B2B Toni Rodrigues, Ray Escobar, Cincity, Soulroots en MC AKASH
Dress code: Be COLOURFUL and party with a smile
Pre-sale: 10,00 EU (ex fee)
VIP Table Service or other information: 06 14406223 or info@mode-events.nl
Tickets & info: www.mode-events.nl

Ook aanwezig zijn bij deze party? Dat kan! Want in samenwerking met La Mode geven wij 2x2 guestlistplekken weg.


LET OP: Op de avond van La Mode zal er een streng deurbeleid zijn. Bezoekers met sneakers, slippers en petten worden geweigerd. In verband met de drukte bij de vier voorgaande edities, raden we iedereen aan om op tijd te komen.

Succes!!


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport