30
Apr

WIN: SPANX Trust Your Thinstincts

WIN: SPANX Trust Your Thinstincts

Look Slim With Shapewear this Summer
Met al die dunne, niets verhullende jurkjes is er zomers nóg minder ruimte voor een buikje of muffin top dan in je wintergarderobe. Hoe vervelend is het wanneer je bovenbenen tegen elkaar schuren op hete dagen. Met de zomer in aantocht biedt Spanx een shaper voor iedereen! Deze zomer voel je je zelfverzekerd en happy!

Trust Your Thinstincts
Sommige dagen wil je er op je best uitzien, maar daarvoor niet de hele dag in een strak korset rondlopen. “Wij wilden een lijn van ready- to-go producten creëren die comfortabel genoeg zijn om iedere dag én de hele dag te dragen”, zegt Spanx oprichtster, Sara Blakely. Deze shapers bieden medium slimming en zorgen ervoor dat je ‘girls’ er op hun mooist uitblijven zien door het compressievrije materiaal op de borst. Met Trust Your ThinstinctsTM heb je alle ingrediënten in huis voor een onbezorgde, zelfverzekerde look.  Vertrouw op je gevoel; Trust Your ThinstinctsTM!


Ook een Spanx in je kast? Dat kan! In samenwerking met Spanx Benelux geven we 2 Spanx Trust Your Thinstincts aan (twv €119). Keuze uit black of natural, maten XS-XL. 

Wat moet je doen?
1. Like de Facebook-pagina van Spanx Benelux.
2. Like & deel de winactie-foto op jouw persoonlijke Facebookpagina.
3. Laat in een comment waarom jij de 'SPANX Trust Your Thinstincts'  wilt winnen en in welke maat.


“Juist in de zomermaanden wanneer de stofjes ultradun en niets verhullend zijn, is het fijn om shapewear te dragen die ademend en comfortabel is: Spanx Trust Your Thinstincts is dan hét antwoord. Verkrijgbaar in diverse modellen o.a. hemdje, tanktop, jurkje, broekjes en ook deze fijne body met verstelbare bandjes. Draag Spanx als je ondergoed en je gaat gestroomlijnd de zomer tegemoet”.

SPANX is in Nederland verkrijgbaar bij de o.a. de Bijenkorf en diverse modewinkels (o.a. Claudia Sträter) en lingeriespeciaalzaken. Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport