21
May

WIN: 1 jaar gratis sporten bij Splash Health Club te Amsterdam!

WIN: 1 jaar gratis sporten bij Splash Health Club te Amsterdam!


We hebben al een paar dagen mogen genieten van het mooie weer, maar om die mooie zomerjurkjes en shorts weer te passen moeten we er natuurlijk wel wat voor doen! In samenwerking met Splash Health Club hebben wij een hele leuke actie!

Schrijf je in om twee weken gratis te sporten bij Splash Health Club, de meest luxe fitnessclub in het centrum van Amsterdam op het Leidseplein en maak daarmee kans op een jaar-abonnement!!

"Splash staat voor een kwalitatief hoge service en een groot aanbod aan kracht- en cardioapparatuur, gratis  kinderopvang, fysioscreening, voedingsadvies, fitness begeleiding en coaching. Daarnaast zijn er ruime openingstijden, gratis lockers beschikbaar, een groot aanbod aan diverse cardiotoestellen, Cross Fit area en  kun je deelnemen aan een van de vele professionele groepslessen die verzorgd worden door de beste  lesgevers van Amsterdam. Bij Splash kun je tevens een personal trainer inschakelen die je tijdens de training adviseert en ondersteunt. Splash is voor iedereen toegankelijk: of het nu gaat om studenten of dertig plussers die in alle rust willen sporten en gebruik willen maken van de aangeboden faciliteiten.
Uiteindelijk staat alles in het teken van het realiseren van jouw persoonlijke doel.

Naast de vele faciliteiten kenmerkt Splash zich als een Health Club waar gezorgd wordt voor ontspanning  door middel van een relaxte sfeer, verschillende massages en waar met andere leden en de medewerkers gezellig nagepraat kan worden. Dit alles is mogelijk in de meest luxe en gezellige fitnessclub van Amsterdam.

Het uitgangspunt van Splash luidt ‘een lang leven fit’. Dat wil jij toch ook?"

Wat moet je doen om kans te maken op deze superprijs?
1. Schrijf je in om 2 weken gratis te sporten via de volgende link: 
http://www.splashamsterdam.nl/modeagenda-aanvraag-2-weken-gratis-sporten/
2. Like de Facebookpagina van Splash Health Club
3. Deel de actie-foto op je Facebook-pagina ( zie FB-pagina Mode Agenda), vertel waarom jij moet winnen, wat jouw persoonlijke doel is en wat je er voor gaat doen!


Ps. tip: Tag je vrienden er in!
Succes!

Fotocredits: Splash Health Club





Facebook share



  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport