05
Jun

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

WIN: een bikini van BANANA MOON BEACHWEAR SUMMER

De zomer komt eraan en wij hebben bij Banana Moon superleuke bikini’s gespot!

De collecties van Banana Moon stralen energie en zonnigheid uit en in de S/S collectie 2014 van Banana Moon zien we weer snoepjes van bikini’s, waar we supergraag in gezien willen worden!

Banana Moon brengt in haar collecties een mix van diverse culturen met een ‘Californian Style’. Zij ontwikkelt innovatieve en herkenbare collecties en maakt gebruik van de vitaliteit van kleuren. Kleurrijke en vrolijke collecties gegarandeerd! Banana Moon richt zich tot een jonge, trendy doelgroep, die streeft naar een originele ‘fashionable en sportieve look’. Uitgeroepen tot een van de coolste sportmerken, worden de collecties van Banana Moon gekenmerkt door: dynamiek, frisheid en onafhankelijkheid.

Zo heb je bijvoorbeeld in de S/S 2014 collectie het thema Brazilië en het thema bloemen!
Bloemen, bloemen, bloemen! Dat de ontwerpers van Banana Moon nog lang geen genoeg hebben  van deze veelzijdige print blijkt wel uit de diverse modellen in deze collectie. We zien het bloemenprintje in de meest verschillende vormen. Van retro bloemboekketten, fijne, kleine bloemetjes tot een exotische bloemenprint. Need we say more? De bloemen trend is hot deze lente/zomer!

And we Love Flowers!In samenwerking met Banana Moon hebben wij een bikini win-actie! En kan jij een prachtige bikini met bloemenprint winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op een bikini?

1. Like & Share foto op onze facebookpagina.
2. Like Mode Agenda Banana Moon op Facebook.
3. Schrijf je in voor de Mode Agenda nieuwsbrief.

Need we to say more? Mee doen dus!
Succes!


Klik hier voor meer bikini's van de collectie. 


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport