10
Jun

WIN: Een supercoole OldSchool Bag met tijgerprint!!

WIN: Een supercoole OldSchool Bag met tijgerprint!!

Vroeger sjouwden we ons suf met onze grote zware leren schooltassen. Wat baalden we er van! Was er toen maar iemand die die lelijke schooltassen tot iets moois om konden omtoveren. Dan waren we vast met nog véél meer plezier naar de middelbare school gegaan. Leuk om te zien dat daar nu verandering in is gekomen!

De OldSchool Bag is de terugkeer van een icoon. De gerenommeerde ontwerpers Sue Workman en Johan Jongkind hebben met een prachtig eigentijds design de klassieke, bruinleren schooltas met schouderband nieuw leven ingeblazen. Het resultaat is de OldSchool Bag, verkrijgbaar in dertien trendy kleuren en vijf verschillende modellen. Ze zijn er bovendien in verschillende maten, van XL tot Xsmall. De tassen zijn echte eyecatchers; minimalistisch en functioneel.

Workman en Jongkind hebben de klassieke schooltas altijd erg gewaardeerd vanwege het iconische uiterlijk en het gebruiksvriendelijke ontwerp, met de bekende ruime opbergvakken. Maar de tas heeft voor hen ook een sterke emotionele waarde, zoals voor veel Nederlanders die er als jong kind mee rondliepen. De good old leren schooltas roept bij hen automatisch herinneringen op aan de prille schooltijd. Dit alles inspireerde Workman en Jongkind om de tas een verdiende opfrisbeurt te geven.

De schooltas was ooit ontworpen volgens het ‘one size fits all’-principe, maar dankzij de vijf verschillende modellen van Workman en Jongkind kan iedereen nu zijn eigen favoriet kiezen. Het soepele leer, het iconische uiterlijk, de opbergruimte en alle andere goede eigenschappen van de klassieke schooltas zijn behouden. Maar door de trendy kleuren en het lichte gewicht zijn de OldSchool Bags ideaal voor elke gelegenheid.

Uniek is dat de OldSchool Bag een 100% Nederlands product is. De tassen worden volledig in Nederland geproduceerd – inclusief de verpakking. Workman en Jongkind vinden het belangrijk om op deze manier de Hollandse leerindustrie te ondersteunen. Tegelijkertijd gaat een deel van de opbrengsten van de tassen naar het goede doelenprogramma ‘OldSchool NewSchool’, dat in Afrika onderwijsprogramma’s ondersteunt.

In samenwerking met OldSchool Bags en Luxury4Life PR hebben we weer een superactie!
Wij mogen een prachtige OldSchool Bag met tijgerprint weggeven! 

Wat moet je doen?
Share en Like onze actie en de pagina van OldSchool Bags  èn Luxury 4 Life PR op Facebook, tag een vriend of vriendin er in, en vertel waarom jij moet winnen!  Wie weet ben jij straks de eigenaar van deze supertrendy OldSchool Bag!

Zelf zo snel mogelijk in het bezit van een OldSchool Bag komen? Surf dan snel naar www.oldschoolbags.nl en bekijk daar gelijk de rest van de collectie. Wij weten het wel. Wij willen ook zo'n tas!Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport