19
Jun

WIN: Satchel Ibiza brown van webshop CheyAnne.nl

WIN: Satchel Ibiza brown van webshop CheyAnne.nl

Hebben jullie deze leuke webshop al ontdekt!? Hou je van lekker kleurrijk tot chique zwart? Wil je altijd net even anders zijn maar met een touch of glamour! Wil je de ene dag liever in de stoere ‘boy-style' gekleed zijn en een andere keer weer ubergirly met pumps, veel glitters en pailetten? Dan moet je zeker een keer een kijkje nemen op deze superleuke website!

CheyAnne.nl is een webshop wat gestart is in 2013 en staat voor mooie hippe, draagbare en betaalbare mode-accessoires van goede kwaliteit. Zowel kinderen, jong volwassenen en vrouwen hebben bij CheyAnne.nl volop keuze uit een onderscheidend assortiment, wat een stoere ‘tomboy-style’ kan zijn, maar ook een elegante vrouwelijke sexy stijl met veel glitters en pailletten of juist felle kleuren en zachtere pasteltinten.

Vriendinnen en oprichtsters Cheyenne en AnneRoos (CheyAnne) hebben een gezamenlijke passie voor fashion en delen deze liefde graag met jullie via het online Fashionlabel CheyAnne.nl
De sieraden en kleding worden regelmatig uitgebreid en met één muisklik kan jij ervoor zorgen dat je een trendy betaalbare outfit met bijbehorende accessoires in huis haalt.In de CheyAnne webshop vind je superleuke betaalbare mode-accessoires, van een goede kwaliteit. Het online Fashionlabel CheyAnne bestaat uit trendy mode-items zodat je iedere look compleet kunt maken met de juiste bijpassende accessoires. Het label is stoer, sexy, vrouwelijk, draagbaar, hip, betaalbaar en bestaat uit kwalitatief hoogstaande producten. Wij van CheyAnne fashion zijn constant bezig met het zoeken van hippe, stoere, vrolijke sieraden en kleding voor super leuke prijsjes voor de jonge, trendy meiden maar ook voor net zulke hippe moeders!

Bij CheyAnne.nl kun je dus naar hartenlust shoppen indien je zowel van hip en chique houdt als van zacht en zoet.

In samenwerking met CheyAnne.nl mogen wij een superleuk buideltasje twv 29,95 weggeven.

Wat moet je doen?
Share en Like onze actie en de pagina van CheyAnne.nl  èn Luxury 4 Life PR op Facebook, tag een vriend of vriendin er in, en vertel waarom jij moet winnen!  Wie weet ben jij straks de eigenaar van deze hippe Satchel Ibiza Brown!

Zelf zo snel mogelijk in het bezit van een Satchel Ibiza Brown komen? Surf dan snel naar CheyAnne.nl en bekijk daar gelijk de rest van de collectie. Wij weten het wel. Wij willen ook zo'n tas!


Facebook share  • SC5 Sylvie 300x600
  • sport